Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt vagyok, ha ilyen...

Dagadt vagyok, ha ilyen alakom van?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU

Mint Nicki Minaj-nak.

nagyon nagyon kevés önbizalmam van és már sokszor dobtak.. :(

2011. júl. 9. 20:14
1 2 3 4
 11/32 SzilKa ***** válasza:
100%
elég szomorú, hogy tömegesen tesznek fel ilyen kérdéseket normál, vagy vékony alkatú lányok. Most komolyan ennyire nincs önbizalmatok, vagy csak gyűjtitek a "dehogyis,jónővagy" dicséreteket?
2011. júl. 9. 20:50
 12/32 anonim ***** válasza:
37%
Valószínűleg egy újabb szakításon van túl, vagy még élénken él benne az élmény, és most dícséretre vár.
2011. júl. 9. 20:52
 13/32 Tyler913 ***** válasza:
Igaza van az egyik előttem szólónak: ha azok a pasik összejöttek Veled,biztos tetszettél nekik,magyarán nincs gond az alakoddal.Az,hogy mit vágnak a fejedhez szakításkor,nem igazán mérvadó.
2011. júl. 9. 20:53
 14/32 A kérdező kommentje:

Nem vágyok semmilyen dicséretre, a kérdés az volt, hogy dagadt vagyok vagy sem.

Sima igen-nem legyen a válasz, ne az, hogy milyen dagadt vagy, vagy hú de jó nő vagy.

2011. júl. 9. 20:55
 15/32 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szexi, es tul jo nő vagy, azert is dobhatnak, ha az ilyen klassz alak mellé még "tul" sokminden mas is nagyon klassz Benned. Az onbizalmaddal nagyon kene foglalkozni, mert annak hianya miatt siman rossz helyen kopogtathatsz, leertekeled magadat es felertekeled a fiut, pl. olyan fiunal kopogtatsz, akinel sokkal jobb vagy, tehat sose lesztek egy szinten, ezert nem vagy jo neki tarsnak ....
2011. júl. 9. 21:00
 16/32 anonim ***** válasza:
TE HÜLYE VAGY nem dagadt!!! Annyi látszik a képből hogy még a husihoz még a pufi hoz sincs semmi közöd.:))
2011. júl. 9. 21:04
 17/32 A kérdező kommentje:
Tényleg jó alakom van?:O
2011. júl. 9. 21:08
 18/32 anonim válasza:
iszonyat:D
2011. júl. 9. 21:16
 19/32 anonim ***** válasza:
Bizony!!!:)
2011. júl. 9. 21:18
 20/32 anonim ***** válasza:

Jack is ugy erti: iszonyat JÓ. (Igaz, Jack?)

Még hajlamos volnal felreerteni a dicseretet is!:)

2011. júl. 9. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!