Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors fogyókúrás tippek?

Gyors fogyókúrás tippek?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni, mert kell... Ha úszni úszok 2naponta 1kmt futni futok napi 2-3kmt (van hogy két naponta van hogy 4) elég sokat sétálok, napi 100 felülés, 20 fekvő és figyelek, hogy mit eszek, hatásos, vagy mit csináljak még?

Különösen mellről is mehetne le, mert oda híztam mostanában... Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy látszon a mellemen?

Köszönöm!

2011. júl. 9. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
bárcsak én is a mellemre híznék..
2011. júl. 9. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék mellre hízni xD
2011. júl. 9. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is nem tudsz kifejezetten mellről fogyni, mert a szervezeted dönti el, hogy elsősorban hol raktározza a zsírt, ez emberenként eltérő. Legutoljára onnan fog a háj eltűnni, ahova a szervezeted a legtöbbet raktározza. A lényeg, hogy minden nap iktass be testmozgást, napi 30-40 perc kocogás/úszás/biciklizés/aerobic (amelyik szimpatikus) bőven elég, ha eleinte nem megy, akkor kezd kevesebbel. A fekvőtámasz és a felülés izomnövelésre jó, nem kifejezetten zsírégetésre. Reggelire ehetsz szénhidrátot, de délután már főleg csak zöldségeket és fehérjét (húsok). Egyébként a fogyás nem olyan dolog, hogy egyik napról a másikra eredményt érsz el, sok időt vesz igénybe, ezért nagy szükség van akaraterőre és kitartásra, a fogyáshoz át kell alakítanod az életmódodat (tapasztalatból mondom, én 40 kilót fogytam eddig és még 10 hátra van). Ha gyorsan fogysz le, az nem tesz jót a szervezetednek és nagyobb valószínűséggel hízol vissza. Szerintem havonta 7-8 kilónál ne akarj többet fogyni, bár nem tudom, hogy mennyit hány kilót akarsz leadni.
2011. júl. 9. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó nagyon szépen köszönöm!

Jöhetnének még hozzászólások... :)

2011. júl. 9. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
En arra szavazok hogy fuss tobbet,es tuti a fogyas!!
2011. júl. 10. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!