Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fóliával fogyókúrázni hatásos?

Fóliával fogyókúrázni hatásos?

Figyelt kérdés
Hallottam arról, hogy betekerik magukat a fogyókúrázni akarók fóliával, és állítólag égeti a zsírt nagyon. Ez, és a szauna milyen gyakorisággal egészséges? Hatásos?
2011. júl. 8. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Azt hittem ezt már ennyi idő után nem veszi be senki! De mégis!

Csak józan ésszel gondold át. Ha izzadással lehetne fogyni, akkor szerinted lenne kövér ember!

2011. júl. 8. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Égeti a zsírt?:)Dehogy égeti!Akkor én már szuper vékony lennék,de nem vagyok :( Nekünk van itthon infraszaunánk, hétvégén van hogy 3órát is eltöltök benne naponta és egy grammnyi zsír sem ment le rólam.

Egy valamire viszont jó,a bőröm szép sima és bársonyos lett tőle.

2011. júl. 8. 15:00
 3/5 anonim válasza:
76%

hát, ha az ágyban fekszel, vagy tévé előtt csücsülsz fóliával a hasadon és a combodon vagy akárhol máshol, akkor nem fogsz lefogyni!

MOZGÁS, MOZGÁS MOZGÁÁÁÁS!

Nekem van egy tépőzáras hasmelegítő övem, latex vagy nem tudom miből készül (Decathlonban vettem, 1600 Ft). A combomra szoktam fóliát tenni. Ez csak annyiban segít, hogy jobban izzadsz, de ettől függetlenül mozogni kell!

Én reggel biciklizem, d.u. tornázom, este felé pedig futni szoktam. A combomon még nem, de a hasamon látom, hogy használ! Egy barátom szintén használt ilyen övet, ő csak futott és pár hónap alatt nagyon szépen lement a hasáról az úszogumika :)

Úgyhogy, a fólia nem árt, használhatod, de csak akkor ér bármit is, ha mozogsz rendszeresen. Meg persze az evésre is oda kell figyelni...

Sok sikert :) (18/L)

2011. júl. 8. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
:) na próbáld ki , ha topmodell leszel tőle akkor szabdalmaztasd.. nem hiszem hogy van olyan ember aki fóliával fogyott le.
2011. júl. 8. 15:28
 5/5 bix ***** válasza:
43%

"Úgyhogy, a fólia nem árt, használhatod, de csak akkor ér bármit is, ha mozogsz rendszeresen. Meg persze az evésre is oda kell figyelni... "

nem árt, bár helyileg max vizet tudsz veszteni vele, a másik aki ezzel fogyott meg szerencsés genetikával rendelkezett és pont hasból volt látványos a fogyás. se fólia se öv, se semmi nem fogja lebontani a zsírt, mert nem csak úgy magától bomlik, a testhőmérséklet külső emelése pedig kb semennyire se befolyásolja.

ha mozogsz akkor meg még fölösleges is, mert gyorsabb nem lesz tőle semmi.

2011. júl. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!