Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi kerüljön az "X" helyére?

Mi kerüljön az "X" helyére?

Figyelt kérdés

Az "X"-el jelölt napokon nem tudom mit csináljak. 9 kilótól szeretnék megszabadulni. Inkább aránytalan a testem, és a fenekemnél több a narancsbőr. Ezért szeretnék kocogni is. Szerintem 2 perc futás 1 perc séta. Mert nem vagyok valami edzett. Egyenlőre így tervezem:

Hétfő: Rubint Réka (40 perc)

Kedd: Kocogás (45 perc)

Szerda: X

Csütörtök: Kocogás (45 perc)

Péntek: X

Szombat: X

Vasárnap: Pihenőnap

2011. júl. 7. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerda: pihenés

Péntek: jóga

Szombat: úszás

2011. júl. 7. 10:49
 2/4 anonim válasza:

Hétfő: Rubint Réka (40 perc)

Kedd: Kocogás (45 perc)

Szerda: Rubint Réka (40 perc)

Csütörtök: Kocogás (45 perc)

Péntek: Rubint Réka (40 perc)

Szombat: Kocogás (45 perc)

Vasárnap: Pihenőnap

2011. júl. 7. 10:50
 3/4 anonim válasza:
szerintem biciklizést mindenképpen építs be, nagyon jó ilyen időben a szabad levegőn tekerni egyet, erról nem is beszélve, hogy jobban telik az idő, mert közben gyönyörködhetsz a tájban vagy ha elhívsz valakit akár rövid versenyeket(sprinteket) is beiktathattok. Ki ér oda előbb meg ilyenek... szerintem szuper dolog.
2011. júl. 7. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:

kalóriadeficites diéta. nyilván minden nap O_O

és célszerű edzés, ami nagyon felpörgeti az anyagcserét, megdolgozza a testet: harcművészetek és küzdősportok.

2011. júl. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!