Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zöldborsós csirkemellel hízlal?

A zöldborsós csirkemellel hízlal?

Figyelt kérdés

Gondoltam anyukámnak mondom, hogy csináljon ilyen kaját:

[link]

Ha nem csirke az ami a borsóval van lényegtelen, mert én csirkemellet akarok zöldborsóval. Tehát a kérdés, hogy hagyjam a zöldborsót vagy mehet-e a diéta alatt?

2011. júl. 7. 01:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Reggelire turmixot szeretnék inni. Ihatok tejet? vagy az is nagyon hízlaló? Kiwi turmixra gondoltam. Kiwi mehet ugye? Természetesen a turmix csak tej és kiwiből állna tehát semmi cukor, méz stb.
2011. júl. 7. 01:59
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Te mégis min akarsz élni vizen?

Mi a fene baj lenne a borsóval meg a kiwivel?

Jesszusom...

Diétázni nem úgy kell, hogy minden nap minél jobban meg kell közelíteni a 0 kalóriát...

2011. júl. 7. 04:15
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

naponta kb 1500 kalóriát kell megenni fogyózás alatt is

egy borsós csirke meg kb 500 kalória

2011. júl. 7. 05:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Dee értsétek már meg, hogy nem a kalória számít legfőképp...vagyis az is hozzájárul a dologhoz persze, de sokkal fontosabb a kaják tápértéke. A csirkemellben sok a fehérje, a zöldborsóban meg a rost, vagyis ezek alapvetően egészséges ételek. Viszont ha a kalóriaszükségleted fölött eszel belőle (vagy bármi másból), akkor hízni fogsz.

Az meg hülyeség, hogy 1500 kcal kell fogyózás alatt, hát honnan tudod? A kalóriaszükséglet egyéni, nem tudjuk, hogy a kérdező hány éves, hány centi, hány kiló, milyen és mennyi munkát végez, sportol-e még mellette stb. A borsós csirke meg szintén nem tudni hány kalória, attól függ, hogy van elkészítve és mennyit eszik belőle valaki.

Úgyhogy hagyjuk az általánosítást, ezen bukik el csomó mindenki.

2011. júl. 7. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!