Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyasztó masszázs? Vélemények...

Fogyasztó masszázs? Vélemények? Pár centit lehet vele lefaragni?

Figyelt kérdés
Illetve, hogy az árában melyik testrészek vannak benne? Mert olvastam, hogy egy két helyen testrészenként adják meg az árat, ez azt jelenti, pl. hogy a combjaim egy testrésznek számítanak vagy nem?
2009. márc. 28. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én egyik barátnőm járt fogyasztó masszásra.Meg volt elégedve,mert tényleg "lefaragják" azt a pár centit.

Én is szívesen mentem volna,de 30-40.000 ft-ba kerül egy kezeléssorozat és állítólag nem túl kellemes,mert keményen meggyúrják az embert.Ennek ellenére,ha volna rá pénzem elmennék!

2009. máj. 31. 08:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is járok és szerintem nagyon jó, én meg vagyok vele elégedve és ahová én járok ott 2500 ft/alkalom és ez az egész testre vonatkozik. 10 alkalommal kell elmenni aztán pedig kb 3 hetente 1szer visszajárni hogy ne jöjjön vissza semmi.
2010. máj. 11. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!