A túró tényleg jó fogyókúrásoknak? Miért? és csak így simán jó enni? Tehát ha ízesítem az úgy már nem jó? Ha ízesíthetem akkor mivel?
Tehéntúró, félzsíros 617Kj 147Kcal 16,2g fehérje 100grammjába.
Azért mondják mert fogyókúrakor egy kicsit több fehérjére van szüksége a szervezetnek és egy kicsit kevesebb szénhidrátra.
Körözöttet is csinálhatsz ha csak sót-pirospaprikát-hagymát-köménymagot teszel bele tejföl stb nélkül, esetleg édesítőszerrel de ha kalóriás, számold bele.
Lassan felszívódó fehérje van a túróban, tökéletes vacsora. Estére ugyanis fehérjét kellene enni.
Nekem a túróról az jut eszembe, hogy pici tejjel kikeverem, hogy krémesebb legyen, teszek bele egy kis reszelt citromhéjat, pár csepp citromot, mazsolát, egy kis fahéjat, összekeverem és kész a finom vacsora.
Egyébként a túrót lehet zöldségekkel, vagy gyümölcsökkel is csinálni, úgy laktatóbb!
16/L
Elsőnek is igaza van, de ha körözöttet csinálsz, akkor legalább ne fehér kenyérrel.
A második a fény az éjszakában...:)Jó volt olvasni.
Tényleg jó ez így, de egyik válaszoló sem írta, hogy zsírszegény legyen!
gyümölcsöt belekeverve(főleg málsna, ribizli, őszibarackkal nagyon finom) reszelt alma+fahéj+citromlé
ha tízóraira eszed akkor mehet hozzá banán, mazsola, kis kefírrel, joghurttal kikeverve hozzá zabpehely vagy valamilyen mag, darált mák, kókuszreszelék, reszelt citrom, rum, vaniliaaroma, meggy, ananász, zöldségek, zöldségekbe töltheted is(goma, tök, padlizsán, cukkini atb), kenyérre, puffasztott, korpás kekszekre, pászkákra kenheted hozzá sonka, zöldségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!