L-karnitin+Kettlebell+Futás! Véleményetek szerint mi lehet a végkifejlete?
Szerintetek hány kilót tudok leadni egy hónap alatt ha reggel futok kb 20-30 percet, reggelire puffasztott rizst paradicsomot és 1 szál virslit eszek meg! Ebédre saláta zöldség maximum csirkemell meg rizs! 5-6 körül Kettlebell edzés kb 20-30perc+edzés előtt 1 órával 1000Mg. L-karnitin! Vacsorára csak 1 puffasztott rizs meg paradicsom!
Tudom elég szegényes a kaja de gyorsan akarok fogyni 1 hónapom van strandformára :) Ismerem a jojo effektust megpróbálom majd a későbbiekben kiküszöbölni!!
111,2Kg vagyok 185Cm. magas erős csontozatú!
Hány kiló lehetséges egy hónap alatt leadni a fentiekben irt ''edzés, kaja'' tervvel ?? Nagyon tönkrevágom vele a szervezetem szerintetek ? Ha esetleg valameik étellel nem értetek egyet irhattok helyette mást de a mennyiséget nem akarom emelni!!
Köszi előre is a válaszokat!!
111 kilósan te nehogy menj futni!
2 év múlva járni sem tudsz majd.
Biciklizz inkább
szerintem hagyjuk ezt a gyors fogyás dolgot, ehhez először is akaraterő és türelem kell....
az előző válasz, hogy ne fuss 100+ kilósan, nem tudom...
nekem 20 kilót (95ről 75re) sikerült leadni 4 hónap alatt a következő tervel:
-15-20 perc futás mindennap (vagy 30-60 perc bicikli...)
-alap/kezdő átmozgató, erősítő gyakorlatok konditeremben
-étkezés:
-szénhidrát (gramm) bevitel: testsúly*0,8/étkezés
( 111,2*0,8 = 88,96, tehát ennyi gramm szénhidrátot vihetsz be MAXIMUM per étkezés.) Kenyér az felejtős, helyette Abonett extrudált cucc.
MINDEN étkezés előtt 20 perccel 1-2 alma vagy narancs.
Napi 3-4 liter víz.
Főbb kaják: rizs, csirkemell, paradicsom, alma és narancs, esetleg hüvelyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!