Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vízhajtót vegyek?

Milyen vízhajtót vegyek?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába raktam, hátha van itt pár ember, aki próbált ilyet.

Nem fogyás miatt akarok ilyet venni.

2011. júl. 3. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem orvos írja,magas vérnyomásom miatt(is),de kell mellé szedni káliumot is.Nem hiszem,hogy csak úgy simán kapsz vízhajtót recept nélkül.
2011. júl. 3. 22:38
 2/9 A kérdező kommentje:

+3 kg víz van bennem már lassan 3 hete.

Menzesz előzz szokott ez lenni, de már 1 hete elmúlt a vérzésem... Az ujjaimat sem tudom behajlítani

2011. júl. 3. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok ismét.Hú,ez nagy gond így..Próbálj meg gyógynövényboltban vízhajtó teát kérni,hátha segítene.Gyógyszert nem fogsz kapni,mert mondom,vényköteles mind.
2011. júl. 3. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, azért rákérdezek majd a gyógyszertárban, hátha van valami gyengébb, vagy bármi.. :/

Amúgy zöld teát iszok már kb 1 hete napi 1,5 litert és egyszerűen most ez sem hozza ki belőlem

2011. júl. 3. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én imádom a görögdinnyét, és azt eszek , naponta sokat :D . Az is elég jó vízhajtó. Érdemes kipróbálni, és ennek nincs is mellékhatása, mint általában a gyógyszereknek. ( Ha nem hiszed hogy a g.dinnye vízhajtó, akkor keress rá a googleba, és ott a többi jótékony hatását is megtalálod (: )
2011. júl. 3. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Menjél csak el szépen az orvoshoz, lehet a veséddel van probléma. Zsúrlófű tea vízhajtó!!!!!!
2011. júl. 3. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még valami:tőzegáfonya-kapszula.Ez van dm-ben,Rossmannban is,hugyúti dolgokra jó hatással van,természetes vízhajtó is.
2011. júl. 3. 22:46
 8/9 anonim válasza:
Feltétlen menjél orvoshoz!!! Ez nem vicces dolog, akár bele is halhatsz. Majd Ő ír fel neked gyógyszert. Gyümölcsöt meg kerüld messzire el.A málna, eper spenót stb. Majd adoki elmagyarázza h miért.
2011. júl. 3. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
így meg egy liter kólát,én moziba ittam(0,5 kcal/100 ml nem vészes,de ha nem diéta miatt akk is mind1,nem?) és az tuti meghajt...de nagyon.
2011. júl. 4. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!