Miért van az, hogy alig eszem valamit, és egy deka sem ment le rólam? Centiben akkor hogy-hogy látszik?
szedek egyféle gyógyszer, ausztriában lakom, és itt gyógyszertárban lehet venni. Az orvosom írta fel, mert5 már annyira ki voltam bukva. 160cmhez voltam 83 kiló, most 72 vagyok, de ezt kb fél év alatt értem el, egy spéci diétával, meg alig ettem. viszont 2 hónapja meg sem mozdul a mérleg...
volt, hogy abbahagytam a diétát, két hét alatt visszajött 3 kiló (mondjuk nekikeseredésemben konkrétan zabáltam)
aztán kaptam ezt a bogyót, az a 3 kiló le is ment, ami feljött, de mér 3 hete szedem, és semmi!
centiben látható, a ruháimon is érzem, rám jön a régi gatyám, igaz még kissé szűk...
de akkor ez kilóban miért nem látszik???
szeretnék még 10-15 kilót fogyni, 57 az álom, de már 61-2vel is boldog lennék...lemehet ez aug. végére?
enni is alig eszem valamit, egyszerűen nem kívánok enni, ez is a gyógyszer lényege tulajdonképp...
és semmi...:S
mit csináljak?
érdemes lenne vennem egy szobabiciklit? mert imádok bicajozni, de errefelé rohadt sok kamion jár, és nem is merek igazából, meg egyedül nem akarok...de a szobabicaj az mehetne a tv előtt, napi két órát tuti tekernék...az használna szerintetek?
alapjáraton is nagyon keveset eszem, szóval ez nem olyan hű de nagy változás, csak akik hasonlóan ezt a bogyót szedik,azoknak sokkal jobban hat pl. egy hónap alatt 18kilót adott le egy bnőm
és azt nem értem, h ha nem eszek szinte semmit, akkor hog-hogy nem a meglévő kalórikat vagyis zsírt használja fel a szervezet??akkor hogy hogy van erőm mozogni??akkor mit használok, levegőt???:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!