Mikor fog majd meglátszani a változás rajtam?
Figyelt kérdés
Most kezdek bele egy életmód váltásba.Diétázok és mellette tornázni is fogok heti kb 4x.Futok és bringázok is.Szeretnék megszabadulni augusztus végére 10-15kg-tól.Sikerülhet?
18/L , 170cm , 70 kg
2011. júl. 2. 19:51
1/2 anonim válasza:
Én 171cm, 69 kg vagyok, kb én is 10 kg-t szeretnék leadni ,de szerintem simán lehet, ha van önfegyelmed. Én eddig 4-et fogytam, többet ittam, kicsit kevesebbet ettem, amikor megéheztem, szóval többször kevesebbet, és mellette mozgok sokat, bicajjal. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Tudnék őszinte választ adni, hasonló cipőben és már fogyok.. :D szóval nekem tuti meglesz:) hozzáállás aztán tettek.. de mindig első az agy:D ha nem hiszel benne akkor hiába.. utána tettek, eredmények majd súlytartás.. mit csinálsz? Akkor tényleg pontosan választ tudok adni.. mit eszel? mit mozogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!