Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így sikerülhet 2...

Szerintetek így sikerülhet 2 hónap alatt leadnom 20 kg-ot?

Figyelt kérdés

Heti 4-szer járok teniszre és utána futok.

Reggelire csak joghurtot eszem,ebédre levest,vmi húst körettel és gyümölcsöt, nem vacsorázom( ha napközben nagyon éhes vagyok,megeszek egy müzliszeletet).

Ja,és minden este futok fél-1 órát a tenisz utáni futáson kívül is.

most vagyok 175 cm (kb.) és 64 kg...Szeptemberre legalább 45 szeretnék lenni.

Köszi a segítséget!

14/L

2011. júl. 2. 19:07
1 2
 11/11 anonim válasza:

a 19:39-esnek teljesen igaza van. Ne kezdj bele ilyen hülyeségbe, és tényleg koplalni kell más lehetőség nincs. Én is bele estem ebbe a hibába..igaz mellem még van abból nem fogytam semmit, de egy idő után eléred a kívánt súlyt amit le akartál fogyni, de utána még többet akarsz leadni. Egy idő után mint nálam is anyuék már etetnek majd, kialakulhat bulémia is, ha annyira hülye leszel és még fogyni akarsz. Ennek következménye kórházba visznek és minden percedet figyelni fogják, még wc-re is elkísérnek:) Koplalsz..egy ideig jó..de nem sokáig fogod bírni egyszer csak rád jön a zabálhatnék és nincs vissza út.. valaki bírja valaki nem.. én bírom és kárára tönkre ment minden..nincs étvágyam, gyomrom összeszűkűlt menstruáció kimarad van, hogy 1-2 hónapra is. A futásról meg mondj le ilyen esetben nem lesz erőd rá, mert szinte egész nap egy hulla vagy pedig semmit nem csinálsz.:)Legyen egy kis eszed 14 éves létedre:)

16/L

2011. júl. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!