165cm magas vagyok és 40kg az sok vagy kevés? Anyumék szerint anorexiás vagyok. -. - 16/L
Bírom hogy sokan leírják majdnem szószerint ugyan azt a semmit mondó kommentet, mert okosnak hiszik magukat és elengedhetetlen hogy leírják ugyan azt amit már előttük 80-an leírtak.
Kérdezőnek meg sok sikert a hízáshoz, lehet ez pajzsmirigy túlműködés is. Lehet írta valaki de nem volt türelmem az ezer egyforma kommentet végig olvasni. Doki segíteni fog.
A te magasságodhoz az ideális súly legalább 50 kiló!!!
Onnan tudom, hogy én is 165cm magas vagyok és ehhez 53-54 kg, és van rajtam kb. 3 kg háj.
Igen, igaza van anyukádnak, NAGY BAJ VAN VELED!
Az a baj ezzel a tinédzserkori soványsággal, hogy a szervezeted nem kapja meg a megfelelő tápanyagot, és nem tudsz fejlődni, nőni!
Oké, jó magasság a 165 cm, de ha még akarsz nőni pár centit,és nem akarod hogy kihulljon a hajad fele, és kilyukadjanak a fogaid, akkor kezdj el étkezni!
28L
Ha szándékosan vagy ennyi, akkor anorexia.
Ha eszel, és amellett, akkor valamilyen anyagcsere-betegséged lehet, amit kezelni kéne, mielőtt belehalsz. Nagyon kevés, betegesen kevés a 40 kg egy középmagas 16 évesnek. Ha 50 kg lennél, az is kevés lenne, de az már tekinthető normálisnak.
Még 1-2 kg, és kórház lesz belőle, ahonnan viszont nem engednek ki, míg el nem éred a 45 kg-ot.
Fúú de ronda lehetsz :S
Gondolom semmi melled, csípőd, popsid.. Grrr ocsmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!