3 hete dohányzom szerintetek fogyok tőle?
3 hete dohányzom az eddigi 3 napban azt vettem észre hogy bizony az éhségérzetem jelentősen csökkent ha már ránézek a kajára értelmetlennek tartom bevitelét és nem kívánom egyáltalán letört vagyok nem jó ez így :(
súlycsökkenést még nem mértem de azt mondják vele jár..
nagyon rossz amikor felállok vagy 12 másodpercre beszédülök és nagyon nyugodt vagyok ugyan de mégis valahogy szenvedek
kérlek segítsetek!
Kedves kérdező!
Nyugodjál meg, a cigitől sokkal rövidebb ideig fogsz élni, és azt is egyre sz.arabbul. A vége meg már kimondottan kín lesz.
Gyenge ember az, aki így akar fogyni. Rosszul vagy, amikor nem eszel. Tényleg meglepő a dolog. Nemis hiszem, hogy bárki tud segíteni, mert kész rejtély, ami veled történik.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen fogyni fogsz, legkésőbb 40-50 éves korod körül, amikor kiderül, hogy tödőrákod van, jobb eseteben előtte max csak pár évet fekszel lebénulva infarktus miatt, ha az nem visz el.
Azt meg már nem is írom, hogy még a családodra is jó hatással lesz, ők is fogyhatnak, a stressz jó fogyasztószer, meg a torna, ha emelgethetnek, és etethetnek, ápolhatnak egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!