3 hete dohányzom szerintetek fogyok tőle?
Figyelt kérdés
3 hete dohányzom az eddigi 3 napban azt vettem észre hogy bizony az éhségérzetem jelentősen csökkent ha már ránézek a kajára értelmetlennek tartom bevitelét és nem kívánom egyáltalán letört vagyok nem jó ez így :(
súlycsökkenést még nem mértem de azt mondják vele jár..
nagyon rossz amikor felállok vagy 12 másodpercre beszédülök és nagyon nyugodt vagyok ugyan de mégis valahogy szenvedek
kérlek segítsetek!
2011. jún. 30. 17:43
11/31 A kérdező kommentje:
szerintem napi fél doboz nem nagy ügy de áh... nem jó ez így :( :/
2011. jún. 30. 17:54
12/31 anonim válasza:
Öcsém, ne legyél már ilyen nyámnyila. Legyen már benned annyi akaraterő, hogy lerakod a rohadt cigit, ha ennyire rosszul vagy tőle. Esküszöm, nem értelek.
13/31 A kérdező kommentje:
szarni sem tudom tőle mert nem jön semmi holott azt mondják felgyorsítja az emésztést!!!!
2011. jún. 30. 17:56
14/31 anonim válasza:
szokj le a cigiről,tudod te miből van az?
és nem fogsz tőle fogyni...
inkább találj valami jó sportot ami szeretsz és egyél egészséges ételeket.
15/31 A kérdező kommentje:
DE A TÖBBIEK IS SZÍVJÁK NEM CSAK ÉN!
2011. jún. 30. 18:03
16/31 bix válasza:
felgyorsítja az emésztést?:D:D:D ez kész, meg hogy ettől fogysz?:D duplánkész:D ha leteszed akkor meg hízni fogsz, mert ideg leszel és a legtöbben esznek:D
17/31 A kérdező kommentje:
DE A TÖBBIEK IS SZÍVJÁK NEM CSAK ÉN!
2011. jún. 30. 18:04
18/31 anonim válasza:
Kit érdekelnek a többiek?? Biztosíthatlak, ők lesz*rják a te egészségedet. Ne állj be a sorba, legyél olyan értelmes hogy nem szívod azt a szemetet. Mozogj inkább, ha ideges vagy.
19/31 anonim válasza:
És ha a többiek is szívják? :D:D:D:D Hány éves vagy? Nálunk kb. 15 évesen volt ez, hogy de ciki, hogy nem te nem dohányzol *háhá*.
20/31 anonim válasza:
Hány olyan ember van aki túlsúlyos és mellette dohányzik? -> A dohányzástól soha nem fogsz lefogyni. Menj inkább sétálni, mozogni ilyen jó időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!