3 hete dohányzom szerintetek fogyok tőle?
Figyelt kérdés
3 hete dohányzom az eddigi 3 napban azt vettem észre hogy bizony az éhségérzetem jelentősen csökkent ha már ránézek a kajára értelmetlennek tartom bevitelét és nem kívánom egyáltalán letört vagyok nem jó ez így :(
súlycsökkenést még nem mértem de azt mondják vele jár..
nagyon rossz amikor felállok vagy 12 másodpercre beszédülök és nagyon nyugodt vagyok ugyan de mégis valahogy szenvedek
kérlek segítsetek!
2011. jún. 30. 17:43
1/31 A kérdező kommentje:
mióta elkezdtem dohányozni nyugtalan vagyok és alig várom hogy elszívhassak még egy cigit ami elmúlasztja ezt az érzést másképpen nem tudom nektek elmondani de tényleg semmi értelme :S
2011. jún. 30. 17:45
2/31 anonim válasza:
Jézusom te azt hol láttad hogy a dohányzástól fogysz?
Oké fogysz, lehet le is fogsz fogyni tőle, de a kondid romolni fog.Egészséges étrend kell ide és sok mozgás, nem cigaretta!
3/31 A kérdező kommentje:
ebben az a szörnyű hogy ha lemegyek egy kicsit a szabad levegőre alig várom hogy mehessek fel holott ha itthon vagyok azt várom hogy mehessek le és mozogni sincs kedvem olyan érzés mint ha letört lennék nem tudom elmagyarázni másképp de maga a pokol amit átélek közelítőleg 3-4 napja de lehet hogy a szervezetem nem bírja és nagyon szomjas leszek tőle
2011. jún. 30. 17:48
4/31 anonim válasza:
Majd ha tüdőrákot kapsz tőle, akkor garantáltan fogyni fogsz.
5/31 A kérdező kommentje:
zsibbad a karom és a lábam a fejem ugyan nem fály de mégis valahogy szenvedek
2011. jún. 30. 17:49
6/31 A kérdező kommentje:
és bevallom nektek napi fél doboz simán elmegy egymagamnak
2011. jún. 30. 17:50
7/31 A kérdező kommentje:
17/F
2011. jún. 30. 17:50
8/31 anonim válasza:
Akkor mégis minek cigizel, ha ennyire szenvedsz és magad alatt vagy tőle?
9/31 A kérdező kommentje:
bevallom őszintén nem tudom de ha nincs cigi akkor azért szenvedek mert pangok
2011. jún. 30. 17:53
10/31 anonim válasza:
üdvözöllek a dohányfüggők soraiban! gratulálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!