A lepcsozogep hasznalata hasznos?
Figyelt kérdés
egy heten 3x tornazok Rubint Reka dvd-ire es arra gondoltam ugyis van itthon lepcsozogepen es azt hasznalnam naponta.van ertelme hasznalni?van olyan jo mintha az eliptikus trenert vagy biciklit hasznalnek?2011. jún. 30. 16:25
1/5 anonim válasza:
2/5 bix válasza:
nehéz magas intenzitást elérni rajta, én azért nem is javasoltam senkinek. hatékonyságban amennyire nálam bejött az ellip tréner a kardió csúcsa, mármint ami otthon is értelmes árban elérhető. a bicikli is hatékony ez tény, de a felső testet is megdolgozza, és ugye minél több nagy izom dolgozik annál több kalória ég. ettől függetlenül a szobabicó is jó természetesen (a lépcsőzővel még mindig az a bajom hogy még koca kcal számításra se képes, ami sokakat meg motiválna talán hogy tovább nyomják az edzést)
3/5 anonim válasza:
A Rubint Réka szar, próbáltam de nem fogytam vele semmit.
Lépcsőzést is egy ideig csináltam, de nem a leghatásosabb.Ha fogyni szeretnél étkezz rendesen, a tanácsom az hogy naponta csak 1000 kcalt vigyél be, egészséges táplálékokkal.És lépcsőzőgép helyett ugrókötelezz, csinálj felüléseket, vagy ha van időd akkor járj el futni, ha gondolod.Én mindenképpen ugrókötelezéssel, felüléssel, és egészséges táplálkozással fogytam 2 kilót.De segíthetett a szobabicikli is:D
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó a hullahopp karika is, én ezzel fogytam egyszer vissza, amikor rámjött pár kiló fölösleg.
Lépcsőzőgépem nincs, de naponta megjárom lépcsőn az emeleteket le-föl többször, ez még helyet sem foglal a szobában és ingyen van. :-)
5/5 anonim válasza:
nekem van mini stepperem. és eleinte csak azt használtam( most már aerobikozom is) nekem akkor bejött mivel tv nézés közben simán lenyomtam 1 másfél órát egy alkalommal. a lábamon és a fenekemen meg is látszik. belső lábizmom megerősödött a fenekem is sokkal szebb lett. én azt mondom hogy arra jó hogy ne csak ülj a tv előtt hanem addig is mozogsz. ha komolyabb edzést tervezel akkor inkább valami pörgősebb dolog kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!