Éhes vagyok, mit egyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sajnos a napi szénhidrát-mennyiségem így is sok volt (140 g körül, elrontottam, na...)
De most meg kib.szott éhes vagyok, mit lehet ilyenkor enni?:-D
2011. jún. 29. 23:03
1/33 anonim válasza:
tegnap ezt a kérdést már feltette valaki, lehet te voltál csak nem értem akkor megint minek. Húst egyél bármennyi mennyiségben az nem hizlal.:)
2/33 A kérdező kommentje:
Biztos nem én voltam, ez az első ilyen jellegű kérdésem:-D
De köszi a választ:-)
2011. jún. 29. 23:12
3/33 anonim válasza:
Szerintem meg bírd ki, vagy menj el evés helyett aludni.Viszont ha tényleg nagyon éhes vagy, egyél natúr joghurtot, kefirt, egy kevés túrót vagy zöldséget.Ezek nem terhelik meg a gyomrod éjszakára.
4/33 anonim válasza:
igyál egy nagy pohár vizet, cukormentes teát, vagy tejet.
5/33 A kérdező kommentje:
Akkor nyert a tej:-D
2011. jún. 29. 23:25
6/33 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem éhes, hanem szomjas voltál. :D
7/33 anonim válasza:
"Húst egyél bármennyi mennyiségben az nem hizlal.:)
"
A hús hízlal, te barom!
8/33 anonim válasza:
Te meg egy kis f*sz. A hús nem hizlal te állat csak a kövér része az igen, de amúgy nem és kusss, mert ez így van.
9/33 anonim válasza:
Miért ne hizlalna a hús?:) Oké. hogy fehérje, de a legtöbben zsírban sütik. Meg anélkül is... tápanyagot csak ad, és a tápanyagból, ha sok van, nem használod fel zsír lesz.
Sok hús --> nem használod el --> zsír --> hízás
10/33 anonim válasza:
Nem zsírban kell természetesen sütni, hanem olajban :) Már nem is hizlal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!