Fogyókúrázók! Érdekelne hányan cigiztek, vagy emiatt van aki nem teszi le, hogy ne hízzon?

cigiztem. sokat. letettem, nem híztam. az oka? nem kezdtem el pótcselekvésként kajálni.
sokan azért híznak tőle mert hiányzik a "boldogság hormon" amit a nikotin szabadít fel sokan úgy nemismerik mint dopamin. hatását tekintve olyan mint gyerekként amikor jutalmat kaptunk valamiért amit jól csináltunk. a boldogságot meg az orális fixációjuk kielégítésével kezelik, bár elég helytelenül a bármit felfalnak kategóriát súrolva, és nem najó szal ne egyél többet inkább rágózz, vagy vegyél nikotintapaszt, nekem az jött be, simán 4 hét alatt letettem 5 év után úgy, hogy napi 1 hosszú piros malbi ment el
sok sikert:)

Cigizem a diéta alatt is sajnos... Szerintem azt felejtsd el, hogy egyszerre a kettőt kezded el. Mármint a leszokást és a fogyókúrát, mert az egyiket feladod. Persze nem ismerlek, lehet, h vasakarattal rendelkezel, de én megpróbáltam és csak az idegbaj kerülgetett. Csökkenteni csökkentettem, amikor sportolok két órával előtte és utána nem gyújtok rá.
Viszont ugye az a hátránya, h a tüdőm nem sokáig bírja... most már belelendültem az életmódváltásba, hozzászoktam a kevesebb kajához és, h nem eszek édességet, így ideje lenne letenni a bagót, h a mozgást is jobban bírjam. Úgy vagyok vele, ha letudtam mondani a sza r kajákról, rá tudtam magam venni a futásra, akkor letudok szokni. Csak hát nehéz. Nem tudom, h szoktál le már valamiről, de ha igen, akkor jusson eszedbe az, h ha másról letudtam, akkor erről is letudok.
és igaza van bix-nek, h csak akkor hízol, ha pótcselekvésnek a zabálást választod.
én azt mondom, ha nem állsz készen a leszokásra, akkor még ne tedd. kezdd el a fogyókúrát, aztán majd utána. vagy persze meg is cserélheted. ha pedig erős vagy, akkor mehet a kettő egyszerre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!