Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a dokinak a...

Hogy mondjam el a dokinak a súlyproblémát, nem ciki?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz ezért előlről kezdem. Kb 5 évvel ezelőtt mikor először mentem a nődokihoz(15-16évesen) ő írt fel nekem fogamzásgátló tabit(lindynette20) és ezt azóta szedem eleinte nem vettem észre semmi problémát minden normálisnak tűnt viszont mikor már 2-2,5 éve szedtem a bogyót a szüleim azt mondták figyeljek mert mintha híztam volna hozzá teszem sosem volt nádszál vékony 181 cm 75 kg körül mozogtam.Azóta pedig mintha egy lejtőn gurlnék bármennyire próbáltam fogyózni , figyelni sokat híztam. Fél éve szüleim mondták hogy menjek el dokihoz mert h ez nem normális mármint hogy az étkezési szokásaim nem változtak (mindig is szerettem a zöldséget,gyümölcsöt minennap eszek is a mű kaját meg utálom na jó persze néha bescúszik de nem annyiszor hogy így "megszabadott" volna híznom). Erre én tök magam alákerültem és egyre csak magamat okoltam h. biztos velem van a baj nem vagyok elég kitartó valamit nem jól csinálok stb. Most jutottam el végre odáig h. lehet h. igaza van a szülőknek és esetleg a tabival vagy a pajzsmirigyemmel lehet a gond. Mindenesetre holnap reggel megyek a házidokihoz és kérem hogy adjon a laborba beutalót hogy kitudják szűrni h esetleg szervi, hormonális dolog van a háttérbe vagy én velem van a baj. A lényeg h. ez írtó gáz és tökre nem tudom h kezdejek neki a dokinak mondani vagy nem is tudom remélem értitek a kérdésem lényegét bocs ha nemjól tettem fel de kicsit ki vagyok...
2009. márc. 26. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én Lyndinette30at szedtem és amíg abba nem hagytam én is csak híztam! Nem hogy csak híztam,közben egésznap nem ettem mert dolgoztam, de még a közérzetem is rossz volt!nagyon! kihagytam pár hónapot és tabit váltottam! Vreya-t szedek, és ez jó!semmi mellékhatása,de ezt majd az orvos kivizsgálja! Amúgy meg szerintem csak higgadtan menj el hozzá,mond el mi a panaszod! Azért van hogy segítsen! Nem röhöghet ki!
2009. márc. 26. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!