Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a tervvel kb mennyit...

Ezzel a tervvel kb mennyit fogyhatok szeptemberig?

Figyelt kérdés

"Sport": (naponta)

- 100 X 2 (este és reggel) felülés

- biciklizés (kb 40 perc) 2km sík terep, 1km emelkedő, kb 50m elég kemény emelkedő

- 50 X 2 guggolás

- 50 X 2 törzsemelés (hasra feküdve felemelem a törzsöm kb a talajjal 30 fokos szögben)

- 5X100 X 2 ugrálókötelezés

Étrend:

Reggel: egy szelet kenyér vagy 1 pohár kakakó, de az is lehetséges hogy semmi

Ebéd: lehet hogy (sőt inkább valószínű) hogy kihagyom

Délutáni torna előtt: 1-2 szőlőcukor vagy nagyon sok gyümölcs

Este: egy kevés rizs (kb 10 evőkanálnyi), zöldség és vagy eszek húst vagy nem...

ja és napközben: sok sok sok gyümölcs meg lehet hogy zöldségek (a lehet az azt takarja hogy hogyha van otthon sárgarépa, uborka vagy akármi amit szeretek nyersen..)

14 éves vagyok 159cm és 51kg... nagyon szeretnék legalább 7kg-ot fogyni... főleg a hasamról meg a comomról meg igazából minnenhonnan kivéve mellről... de ez most pont nem fontos....

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2011. jún. 26. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idióta.
2011. jún. 26. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
A sporttal minden rendben, de azért jó lesz ez így, ha ilyen keveset eszel? :S Szerintem reggelire mindenképp egyél többet (azt a nap alatt úgyis elégeted, meg kell egy kis erő az egész naphoz), és én a helyedben inkább ebédelnék egy jót, aztán este egy kis gyümölcsöt még. De te tudod. 15/L
2011. jún. 26. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:

az első a számból vette ki a szót :S hülye idióta kölyök vagy....

1 így is gebe vagy

2 a koplalás a legszarabb dolog, amit tehetsz magaddal

3 húst egyél, te liba! mert miből fogsz izmokat építeni, ha nem eszel?

4 hízz 4-5 kg izmot magadra!

2011. jún. 26. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon buta vagy!!!Ha ennyire nem eszel zabálórohamok fognak rád jönni és lehet 15 kilót hízol vissza.Ja és vagy elájulsz vagy bele is pusztulsz ha sok ideig folytatod.Végtelenül sötét vagy!
2011. jún. 26. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha annyira koplalni akarsz akkor baromi sok eszed van hogy a rizst(tömény szénhidrátot) este eszed -.-
2011. jún. 26. 21:41
 6/9 anonim válasza:
44 kiló leszel 14 évesen ember.. te nagyon nagy hülye vagy :S
2011. jún. 26. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
nemis bírnál ennyit sportolni ennyi kaja mellett..
2011. jún. 26. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
kórházba fogsz kerülni, ha ezt csinálod. de úgysem fogod bírni ezt a koplalást 3-4 napnál tovább. ennyi kaja mellett olyan gyenge leszel, hogy az ágyból nem tudsz majd felkelni. a megoldás sok fehérje, kevés szénhidrát. és 'reggelizz úgy mint egy király, ebédelj úgy mint egy polgár és vacsorázz úgy mint egy koldus' nem hülyeség!!
2011. jún. 26. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
a rizst azért este eszem mert ázsiai vagyok... és mást nem tudok enni este... egyébként meg szintén amiatt hogy ázsiai vagyok könnyebb a csontozatom, így nem lehet a "normális mértékkel" megmondani hogy milyen kövér vagyok....
2011. jún. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!