Mostanában kezd elhagyni az akaraterőm, pedig még le kell adnom kb 60 kg-t! Öntsetek belém lelket (? )
Szóval mostanában egyre kevesebb kedvem van pl mozogni is, eddig naponta csináltam, most már 2 naponta.. És akkor sem olyan intenzívem. Meg kb 5 perccel előbb abbahagyom, mert "azon az 5 percen nem múlik", meg még az utolsó kanál kaját hagy egyem meg, nem azon múlik..
:(
Nem bírok ellenállni mostanában :(
90 napos diéta és kétnapi fél óra kocogás vagy egy óra folyamatos séta.. Figyelj ide: minden egyes plusz falatnál arra gondolj, hogy ,,ettől csak rosszabb lesz a helyzet!,, ! betartani a 90 napos fogyi-t nem nehéz mert a 3. nap szénhidrátnap és ezért nem kell lemondanod a nyalánkságokról..Havi egy víznapot meg csak kibírsz! És tudd meg, múlik azon az 5 percen is! Én is így csinálom, csak 90 napos diéta nélkül mert fejlődésben vagyok! nincs miért belefáradnod, mert a 90 napos tuti eredményeket hoz! ja, és ha unod a sétát , sétálj a kutyáddal! Hidd el megéri, más lesz tőle az életed! De a legfontosabb: a 90 napos diéta előtt állj mérlegre, alatta ne, csak a végen oké? Ha így csinálod vagy 30 kg lemegy! De azt írd meg hogy a családtagjaid is túlsúlyosak-e?, örökölted-e ezt az óriási felesleget! iktass ki minden édességet a házból!
Sok kitartást és végleges eredményt kívánok! (lehet ha meglepő de 11 évesen írom ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!