Milyen desszert fér még bele az egészséges életmódba?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy minden nap betolni egy tálca krémest,hanem arra,milyen nassolható dolog,az,amit az ember bátran fogyaszthat hetente maximum 1-2 alkalommal.Itt nem olyasmire célzok,mint elrágcsálni egy almát,répát,mert ezt természetesen az ember az egészséges táplálkozás részeként is fogyasztja.2011. jún. 23. 13:25
1/6 anonim válasza:
csinálj diétás fagyit! Vagy joghurt tortát. Mi is multkor csináltunk és nagyon finom volt. Friss gyümölcsökből és natur joghurtból és mi barna cukrot tettünk bele.
2/6 anonim válasza:
magas kakaótartalmú étcsoki
saját készítésű gyümölcsjoghurt/túró/fagylalt/turmix
olajos magvak
vagy kipróbálhatsz valami sütit teljes kiőrlésű lisztből, én pl. sütöttem már így palacsintát, és teljesen ugyanolyan volt, mint a rendes :)
Egyébként meg mértékkel minden belefér. Ha csak a tejcsokit szereted, ne kínozd magad étcsokival, egyél meg inkább egy keveset abból, amit szeretsz. Kevés édesség nem árt meg, ha egyébként egészségesen étkezel. Mondjuk ha fogyni akarsz, akkor a sütit nem ajánlom.
3/6 anonim válasza:
> Milyen desszert fér még bele az egészséges életmódba?
Kis mennyiségben bármilyen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,várok még tippeket.Szeretem az étcsokoládét,de szoptatok,így nem szeretném,ha a babám hasa fájna tőle.Nem csak fogyás miatt kezdtem el az életmód váltást,hanem azért is,hogy a lehető legegészségesebben tápláljam a picit:)Csak hát az ember néha elcsábulna 1-1 szelet túrótortára :)
2011. jún. 23. 13:44
5/6 anonim válasza:
étcsoki,túrógombóc (zabpehellyel,édesítővel natur joghurttal) palacsinta (zabpehely, édesítő, szóda) natúr joghurt almával fahéjjal. én ezeket szoktam enni.
6/6 anonim válasza:
Ha lemozgod, amit megeszel, legyen az desszert vagy akármi, akkor ehetsz amennyi belédfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!