Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges 17 nap alatt...

Lehetséges 17 nap alatt fogyni ennyit?

Figyelt kérdés

160 cm magas vagyok es 56-57 kg.53 lenne a cél.Mennyit kellene eddzek és mennyit egyek?Muszáj lenne ennyi idő alatt formába jönnöm.Egyébként van rajtam izom és már promlémám nincsen szóval jöhet bármi.

Köszönöm

17/lány

2011. jún. 23. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
4kg 17 nap alatt? Simán de ebből 3kg víz lesz... amúgy meg minden lehetséges koplalással, de szerintem nem éri meg.
2011. jún. 23. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyrészt szerintem semmi baj a súlyoddal, de ha már fogyni akarsz, ne tűzz ki magad elé nehezen elérhető célt. Olyan nincs, hogy 2muszáj lefogynom 10-20-30 nap alatt X kilót". Minek? Ha meg mégis (bár itt visszajön a minek? kérdés), akkor kezd el előbb máskor. De ha 17 napig mozogsz, egészségesen eszel, és élsz, biztos már látszódni fog, ha nem is úgy, hogy a mérleg 53-at mutat.
2011. jún. 23. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehet. Egyél szinte csak fehérjét, és minden nap sportolj egy órát.
2011. jún. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!