Baj, ha csak 2 naponta mozgok? Fájnak az izmaim.
Figyelt kérdés
1,5 órát szoktam tornázni ( fél óra duci torna + 1 óra intervallumos biciklizés)
Másnap még fogjuk rá, hogy végig bírom csinálni, de a 3. napon már majdnem szétrobbannak az izmaim egy kis sétától is. :S
103 kg vagyok amúgy..
2011. jún. 21. 16:54
2/7 anonim válasza:
Mennyit alszol? Ha nem ez a gond, akkor csináld kétnaponta. A diétára figyelj :)
3/7 A kérdező kommentje:
Kb 12 órát alszok.
Figyelek a diétára :)
2011. jún. 21. 17:32
4/7 anonim válasza:
ú ne aludj ennyit! ez már túlzás.
de ne csak biciklizz és ducitornázz, nem lenne kedved pl úszni? eléggé egyoldalú csak biciklizni és mindig csak ducitornázni. váltogasd legalább a dvdket.
amúgy nem baj, ha csak 2naponta, sőt.
5/7 A kérdező kommentje:
A legközelebbi uszoda kb 80 percre van innen... :/
2011. jún. 22. 12:33
6/7 A kérdező kommentje:
Miért túlzás? Ha kevesebbet alszok nem vagyok kipihent. Ráadásul nyár van, szeptembertől megint 5-7 órát alhatok csak..
2011. jún. 22. 12:33
7/7 anonim válasza:
Nem túlzás annyit aludj amennyi jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!