Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így fogyhatok? Vagy ez így...

Így fogyhatok? Vagy ez így hatásos? /többi lent/ Légyszi segítseteek.

Figyelt kérdés

szóval..

reggeli: egy bögre tejeskávé

edéb: valamilyen főttétel (nemsok)

délután pedig hogyha megéhezem akkor max 3ig eszek valamilyen gyümölcsöt.

minden este tornázom 20percet. /hasprés, felülés../

hogyha ezt betartom általában nem szoktam éhes lenni napközben.és jól is érzem magam.

166cm vagyok és 64kg. kb. 9kilót szeretnék fogyni, főleg hasból és csípőből, esetleg még combból.

szerintetek ez így összejöhet? vagy tudtok valamilyen tippet adni esetleg?

előre is köszönöm.

16/L

2011. jún. 20. 22:05
 1/4 Bugtard ***** válasza:
szerintem reggelire ehetnél még valamit hogy legyen több energiád, és egyél naponta háromszor mert az az egészséges, esetleg mehetnél biciklizni vagy valamit még mozogni... fallabda otthon, ilyesmi, és ami fontos igyál sokat
2011. jún. 20. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyél többet reggelire, mondjuk egy szendvicset a tejeskávé mellé.A kardio edzés a legjobb ha zsírt szeretnél égetni. Futás, ütemes séta, zumba, spinning hasonlók és legalább 30-35 percig csináld.Ha fogyni szeretnél az erősítés sajnos nem elég. :-)
2011. jún. 20. 23:55
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

azért nem szeretnék többet enni mert viszonylag hamar kéne ezt a súlyt leadnom. legalábbis olyan 2héten belül lekéne adnom 5kilót. ez sehogy nem lehetséges?

2011. jún. 21. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Heti max 1 kiló lehetséges/egészséges zsírból, 5 kg már jócskán izomból/vízből menne (vagyis az alakodon nem látszana, csak mérlegen).

Napi 5-6 étkezés, kevesebb szénhidrát (de azért kell!), több fehérje. Olvasgass egy kicsit, mostanában is volt itt egy csomó kérdés, amihez a válaszokban a hozzáértők egész jól elmagyarázták ezt az egészet. Ez a diéta pedig nem valami jó, sőt borzalmas.

Reggelizz normálisan, ne hagyd ki a vacsorát, plusz jó lenne egy tízórai és uzsonna.

Felülések helyett inkább fuss vagy biciklizz, táncolj, többre mész vele. 20-25 perc helyett pedig 1 óra jobb lenne.

2011. jún. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!