Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lazac nagyon gáz fogyókúrához?...

Lazac nagyon gáz fogyókúrához? Most nézem hogy több mint 200kcal van 100gr-ban és 13g zsír, de már vegvettem. Vagy inkább adjam oda szüleimnek és maradjak a tőkehalfilénél?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
az a zsír, ami a lazacban van az egészséges zsír, csak jót tesz. minden hal tök jó a fogyókúrához. gondolom nem eszel meg egy kilót egyszerre, nincs semmi gond.
2011. jún. 20. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt nézd (minden halkonzervnél), hogy növényi olajban van-e, paradicsomos-e stb. Ha igen, felejtsd el. Ha saját lében vagy sós lében, ehetsz belőle jó sokat. Másnak is írtam már, hogy a tonhalat javaslom. Nagyon finom, vacsira magában is jó, esetleg egy kis ubival. Vagy ebédre párolt zöldségbe keverve. Na meg nagyon egészséges is.
2011. jún. 20. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze,a konzerves "szabályt" azt ismerem,hogy kizárólag sós lében lehet. De nekem most natúr fagyasztott lazacom van,csak nem gondoltam volna hogy ennyi benne a zsír. Végülis nem lesz világvége,csaknem egy fél tábla csoki. Na mindegy remélem finom lesz a roston sült lazac,citrommal,párolt zöldségkörettel...hű de éhes vagyok... ;)
2011. jún. 20. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:

ugye nem most akarod megenni? vagy egész éjjel tanulsz, mint én? tényleg fincsi lesz majd :)

szerintem nem olyan sok az a zsír, és ehhez hozzáértő kéne, de a halakban úgy tudom, hogy "jó" zsír van.

Jó étvágyat! :)

2011. jún. 20. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan edd meg a lazacot, nagyon finom! Ráadásul a zsír, amit tartalmaz, az élettanilag előnyösebb fajta, amire szüksége is van a szervezetünknek. Ha belefér a kalóriadeficitedbe, egyed csak! Ha nem, akkor a helyedben én más helyett enném, annyira jó! :)
2011. jún. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!