Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebből mennyi lehet zsír?

Ebből mennyi lehet zsír?

Figyelt kérdés
Ma sokat ettem, mert ünnepeltem a szülinapom, ma nem akartam diétázni, úgy gondoltam, azt eszek, amit megkívánok, de azért ez már túlzás, amennyit ettem.Megettem durván 3300 kcalt..3 nap alatt szoktam ennyit enni. Reggel 45 kg voltam(158cm vagyok), most pedig 48 kg vagyok..Gondolom egy csomó kaja+víz van bennem, de attól félek, hogy 1kg zsír is feljött rám.Jövőhéten keményen nekivágok újra a diétámnak, és nem lesz ilyen többet.
2011. nov. 20. 18:32
 1/2 anonim válasza:
Ne aggódj. Előfordul az ijen. Igyal sok vizet, egyél reggel többet és este ne sokat. Menni fog :)
2011. nov. 20. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:

3000g-ból lehet kb 30-40g zsír. de lehet kevesebb.

illetve a másik megoldás, hogy tényleg 3 nap alatt eszel ennyit, tehát sza.rul kajálsz (koplalsz) és most hogy tápanyagokhoz jutottál, a tested rögtön próbált minél több zsírt képezni, így szerintem akár 200-300g tartalék is keletkezhetett. vagy végül is (talán) több is.

attól függ mi vagy, éhező vagy normálisan táplált ember.

2011. nov. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!