167-169cms lany vagyok, hany kgsnak kellene lennem, h mar nem legyek kover, h jol nezzek ki?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 15:49
11/19 A kérdező kommentje:
Irtam mar h 4 honapja,es hat eleinte 1200 kcalt ettem(eleinte nehez volt de utana hozzaszoktam) es hetente 3x megte futni/gyalodolni(10km ebbol 1-2 volt a futas)
Most konditerembe jarok hetente 3-4x es 144 kcal korul eszem:P
2011. jún. 27. 09:01
12/19 anonim válasza:
Lehetsz akár 75 kiló is, ha feszes, izmos vagy. Meg lehetsz 50 kiló is, ha hájas, hurkás vagy.... Ezt nem éri meg így számolgatni.
13/19 anonim válasza:
kívánatos átlag 58.1 a szélső értékek pedig 52-66
De am tényleg igaz,hogy lehet 70kiló ha sportos és feszes vagy,mint löttyedt bőrű
14/19 anonim válasza:
Igazából így nagyon nehéz megmondani, de a kövér nem 66 kg-nál kezdődik, úgyhogy a válaszra a kérdés már nem vagy kövér. Az hogy mi lenne a számodra ideális, az csak tőled függ, ha így jó érzed magad így is jó, ha nem akkor meg mondhatunk bármit akkor is tovább fogysz. Egyébként gratula az eddigi fogyásodhoz.
15/19 anonim válasza:
Én lány vagyok 170 cm 56 kg és 17 éves. Ez a magasság és testsúly szerintem ideális, nekem így pont jó, mozogni is könnyen tudok, nincs rajtam felesleg és jól érzem így magam. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Ma megmertem,hogy hany kg valok az konditerembe mielott elkezdtem volna kondizni,es 65 kg vagyok:D
Meg 5-7 kg es mar jo is lesz:D
2011. jún. 27. 18:41
17/19 anonim válasza:
Ha kondizni jársz, akkor szerintem már így is jó vagy.... Legalábbis ahogy próbáltam elképzelni 4 havi kondizást, már bőven jó.
18/19 A kérdező kommentje:
kondizni meg csak masfel honapja jarok:P Eleinte baratnoimmel jartam setalni/futni de aztan jott a kullancs szezon es azert mentem inkabb konditerembe:P
2011. jún. 28. 08:41
19/19 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a lányoknál mindig a magasságból kell levonni 110-et, a fiúknál pedig 100-at!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!