167-169cms lany vagyok, hany kgsnak kellene lennem, h mar nem legyek kover, h jol nezzek ki?
Én 165 cm magas vagyok és 55-56 kg. Én normál testalkatúnak mondanám magam, a családom szerint pedig vékony vagyok.
A magasságodhoz szerintem 60 kg körül lenne az ideális testsúly, plusz-minusz pár kg nem hiszem, hogy számít.
Az a lényeg, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!
Én 170 cm vagyok és úgy 58 kg, ami nekem sok, de (szerintem) csak azért mert mellem kb. 0, a hasam viszont nagyobb a kelleténél. Tehát ha a hasam lapos lenne és a mellem lenne nagy, úgy rendben lenne az 58 kg. Az a lényeg, hogy azt nézd hogyan oszlik el rajtad. Én a mostani állapotomban szeretnék 50 kg lenni, úgy már jobban érezném magam, meg jobban is néznék ki szerintem.
21/L
Ha jó alakú akarsz lenni akkor 54-56 kg körül legyél.
Én 170 cm vagyok 54 kg nekem pont jó, bár én vékony csontozatú vagyok.
27N
4 honappal ezelott 78kg voltam,most 66-67 de meg fogyozom.Az alom testsuly 55-56 lenne de ha mar elerem a 60-62t akkor mar boldog leszek,de mig 60 ala nem megyek,addig nem allok meg a fogyokuraval:D
Irhattok meg h milyen lenne az idealis suly szerintetek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!