Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb. hány szem cseresznye 100 g?

Kb. hány szem cseresznye 100 g?

Figyelt kérdés
átlagos méretűek.
2011. jún. 20. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Beszarok, hogy valaki bepánikol a cseresznyeevésen. Én bundáskenyeret reggeliztem, szalámival meg sajttal. Na az milyen?

pfff.. az agyad helyén van zsír csak, kedves kérdező.

2011. jún. 20. 13:45
 12/19 A kérdező kommentje:

:)

ha tudnád, hogy hány kiló vagyok...

2011. jún. 20. 14:08
 13/19 anonim ***** válasza:
jaj hány, vagy 40?
2011. jún. 20. 14:18
 14/19 A kérdező kommentje:
2x 40 + 5 ;)
2011. jún. 20. 14:48
 15/19 anonim ***** válasza:
85 kilósan ne azon izgulj mennyi 20 szem cseresznye:)
2011. jún. 20. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát ez az. Valahogy csak ejutottál 85 kilóra. Akkor most tényleg 30 szem cseresznyén akadsz ki? Akkoris dúrva, akárhány kiló vagy. Ha 2 pizzát nyomtál volna be, még megértem, de cseresznye?? Reggel? Gondolkozz már.
2011. jún. 20. 16:51
 17/19 A kérdező kommentje:
gondoltam, most meg az lesz, hogy eddigi életedben zabáltál, miért nem gondolkodtál akkor. tudjátok, 4 hónapja jöttem ki a kórházból, majdnem ennyi ideig bent is voltam, ezt felén intenzíven töltöttem, kis időt kómában. itthon még 2 hónapig feküdnöm kellett, édesanyám itthon is teletömött a jó, tápláló, erősítő kajákkal. fél év ágyhoz kötve nem túl hasznos az alakomnak. idáig örültem, hogy egyáltalán életben vagyok, egyfajta 2. esélynek tekintem, hogy itt lehetek, nem érdekelt a fogyókúra, sem a felszedett majdnem 60 kiló. de 1 hete nagyon diétázok, és igen, aggódom ennyi miatt is. a balesetem miatt lesajnáltnak érzem magam, a tökéleteset akarom mutatni, ne szánjanak. de nem gondoltam volna, hogy egy ilyen bugyuta kérdés miatt magyarázkodnom kell, csakhogy ne nézzenek elmebeteg anorexiásnak.
2011. jún. 20. 17:33
 18/19 A kérdező kommentje:
* majdnem 20 kiló, elnézést.
2011. jún. 20. 17:34
 19/19 anonim válasza:

Tudom, hogy már ezer éves a kérdés, lehet el sem olvasod már, de akkor sem tudom szó nélkül hagyni.

Persze, aki csak egészségesen eszik, esetleg próbál fogyni, de nem számok alapján, csak az alapanyagokat cseréli le, annak nem fontos egy kis cseresznye. De nem vagy hülye :D Annak aki kalóriát meg makrókat is számol annak igenis fontos. De egyébként ha délelőtt csúszik meg az ember egy picit azt még lehet kompenzálni délután.

Megkérdezhetem, hogy azóta hogy vagy? Felépültél teljesen? A fogyás sikerült?

2015. máj. 28. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!