Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg fog látszani a bőrőmön? :S

Meg fog látszani a bőrőmön? :S

Figyelt kérdés
1 hete kb 1200 kcal-nál nem eszek többet, és 61 kg-ról már 57 kg-nál tartok, pedig csak annyi h 5x eszek egy nap egészséges kajákat, és télleg nem szoktam éhezni, max 6 után, de akkor megeszek egy sovány joghurotot és ennyi. Ja, meg minden nap 1 hete esténként taposógépezek 1 órát. 15/L
2011. jún. 19. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Először még a víz megy le....

Amúgy meg a napi minimum 2 liter vizet ne hagyd ki , mert ez szinte elengedhetetlen a fogyókúra során.

2011. jún. 19. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:
És még annyi h 53 kg a cél.
2011. jún. 19. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Hány centi vagy? Szerintem az 1200 kcal kevés neked, felnőtteknek is kevés ha sportolnak mellette, de te még fejlődsz.

Ha túl gyorsan fogysz, akkor igen, meg fog látszani a bőrödön. De az első héten lemehet több is, ha drasztikusan váltottál a régi életmódodról, utána ez le fog lassulni, ideális a heti 0,5 kg.

2011. jún. 19. 23:10
 4/5 A kérdező kommentje:

170 cm vagyok

akkor még ugye nem fog látszani? csak azér lett ilyen gyors, mert még csak 1 hete csinálom?

2011. jún. 19. 23:26
 5/5 anonim válasza:
dietetikusok szerint 1200 kcal bevitelével lehet fogyni.szóval te pont jól csinálod. de a testtömeg indexed pont jó.és nem hiszem hogy látszani fog.csak egy kicsit lassíts az iramon.
2011. júl. 5. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!