HA gombócos fagyit eszem van különbség gyümölcsfagyi és más fagyi között?
Figyelt kérdés
tehát fogyókúra szempontjából jobb ha mondjuk eper, málna vagy citromfagyit eszem. mint csokit, karamellt vagy tiramisut, vagy ugyanolyan?2011. jún. 16. 11:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan. Sőt a gyümölcsös fagyik általában mű cumik. Inkább készíts te magad fagyit! Ne porból! És persze ne este edd.
2/7 anonim válasza:
A gyümölcsfagyik jobbak. például a citrom vizes alapú, nem pedig tej, ezért nincs benne annyi zsír, kevés benne a kalória :)
3/7 anonim válasza:
Tök mindegy. Cukor-cukor. Nem a tej hízlal.
Egyébként a mai fagyik már nem igazán láttak tejet (talán csak a kézműves fagyi), max. tejport, mert a tej romlandó. Vízből meg porokból készülnek.
4/7 anonim válasza:
*kevés benne a kalória
Kevés?! :) Max. "kevesebb". De attól még sok.
Ettől függetlenül egy normális fogyókúrába belefér heti 1 gombóc fagyi, vagy havonta 2-szer egy nagyobb adag (2 gombóc - nem 5).
5/7 anonim válasza:
Vegyél a boltban fagyasztott zacskós gyümölcsöt, valami zsírszegény tejszínt turmixold össze és kész is a fagyi, nagyon finom. :)
6/7 anonim válasza:
dehogy kevesebb! Csak a vizes fagyik! De ahol árulnak más krémeset akkor ott a gyümölcsfagyi is tejszínnel készül!
7/7 anonim válasza:
Nálunk csinálnak vizes alapú gyümölcsfagyit. Csak azért tudom, mert cukrászdába vagyok besegítőként nyári munkán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!