Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kell még fogynom?...

Mennyit kell még fogynom? Hány kiló vagyok szerintetek? Képpel

Figyelt kérdés

164 cm vagyok

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 14. 20:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70 kilo minimum. Sport!!!!!!
2011. jún. 15. 11:15
 12/27 anonim válasza:
Nekem tetszik az alakod szép nőies, 70 kilóra tippellek kb. Szerintem olyan 5 kiló minusz kéne és persze sport, hogy feszesedj és bomba nő leszel :)
2011. jún. 15. 15:22
 13/27 anonim ***** válasza:
naaa!mondd meg, mennyi vaaaaaagy!!!:)
2011. jún. 15. 21:44
 14/27 anonim ***** válasza:

Egyszer már voltak fent képeid, de szerintem akkor ducibb voltál, azóta biztos fogytál pár kg-ot:-)

Jók az arányaid, nagyon nőies alkatod van (majd kapom a leb@szást, hogy így finomítják a hájas jelzőt, pedig ez nem igaz, a széles csípő, nagyobb kerek fenék és jól látható derék-csípő közti különbség, ez jelenti a nőies testalkatot. Más is lehet az persze, csak erre szokták mondani. Jól nézel ki, bár nekem a régi képekkel sem volt bajom;-))

2011. jún. 15. 22:24
 15/27 anonim ***** válasza:
csinálnál egy képet úgy is, hogy le van engedve a kezed?
2011. jún. 15. 23:29
 16/27 A kérdező kommentje:

Volt már fennt képem. Akkor vastagabb voltam. Azóta fogytam 7-6 kilót. Most 69-70 vagyok.

Rakok fel majd olyan kepet, amin nincs felemelve a kezem, ha elmondod, hogy miért fontos ez.

2011. jún. 16. 21:05
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem én írtam ugyan, de azért (tapasztalat), mert ha fent van a kezed, nyújtja az alakod (de nem olyan mértékben, hogy komoly képzelőerő kelljen hozzá, milyen lehet anélkül:-D)
2011. jún. 16. 21:27
 18/27 anonim ***** válasza:

megmondom. ha felemelem a karom, sokkal szebb az alakom

ha lenn van, pl. a hátamon, látszik, hogy van egy kis "gyűrődés", meg a hasam sincs így "kinyújtva"

szóval úgy élethűbben lehetne megítélni

2011. jún. 17. 00:11
 19/27 A kérdező kommentje:

VAn abban valami, amit mondassz, de nem ezért raktam fel olyan képeket. Nem akarom magam becsapni. Itt vannak olyanok, amin nics felemelve a kezem. Tényleg van külömbség, de szerintem nem hatalmas az a külömbség.

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 18. 18:42
 20/27 anonim válasza:
Azért nagyon sok múlik a fotón is: a legeslegelsőn (fehér b-m) legalább 5 kilóval kevesebbnek nézel ki, mint az összes többin. De akár 10-zel is. (A sztárokról is így készülnek a tuti fotók:) ). Nem tudom, milyen erős a csontozatod, de kb. 60-ra nyugodtan lemehetsz, ha nem túl megerőltető. Ill. addig kell fogynod, amikor már jól érzed magad, s max. azért teszel fel képeket, hogy dicsekedj az eredménnyel!!! :)
2011. jún. 20. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!