Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A helyben futás ér valamit?

A helyben futás ér valamit?

Figyelt kérdés
Úgy értem,használ? Mert nem szeretnék mások előtt futni,mert már tesin is kinevetnek,meg ilyenek,konditerem meg nincs a közelben,hogy futópadon fussak...valamennyit ér a helyben futás is,vagy inkább mást tornázzak?
2011. jún. 14. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért akar minden nő helyben futni? :D komolyan mint Lagzi Lajcsi XD

Itt már ajánlottam őt, szerintem elég meggyőző az amit bemutat: http://www.youtube.com/watch?v=qdaH3uX_WZA&feature=related

2011. jún. 14. 14:00
 2/4 bix ***** válasza:
100%

nem sokat... azt kéne megértened hogy nem érdkes hogy ki mit gondol, mond, tesz. te el akarsz érni valamit, és ha röhögnek most rajtad, majd csak lapulnak ha meglátják hova jutottál...

gyors példa: 2 méteresen 78 kiló voltam. csonkollekció, semmi izom, semmi sportos múlt. a konditeremben folyamat ment a szivatás kb 4-5 hónapig. amikor látták hogy komolyan veszem akkor elcsendesedtek, most meg már ők jönnek oda pacsizni hogy hogy vagyok. idén nyárra 100 kiló fölött maradtam diéta után, kockás hassal...

ennyi az egész. ha igazán akarod akkor meg kell küzdeni érte, és nem csak a fáradtsággal, vagy a fájdalommal, a lemondással, de a többi emberrel is esetenként. nem könnyű de az eredményt megkapod ha mindent megteszel érte.

sok sikert kitartást, és ne érdekeljen senki és semmi.

2011. jún. 14. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Valamennyit igen, de nem annyit, mint a futás. Ha sokáig csinálod, jól leizzadsz, akkor szerintem azért mindenképpen használ, főleg ha amúgy semmit nem mozognál, és az ilyen otthoni tornáknál is többet ér szerintem. De a futáshoz nem sok köze van, az lenne a legjobb. Este, vagy korán reggel fuss, és ne foglalkozz senkivel. Aki meglát, amx. azt gondolja, hogy lehet, hogy van felesleged, de legalább teszel ellene.
2011. jún. 14. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket. Miért lenne szégyen futni? :O Ha ilyen miatt nem akarsz eljárni, akkor nem vagy normális, már bocsáss meg. Kit érdekel más mit gondol, majd pár hónap múlva mikor sokkal jobb alakod lesz, mint volt akkor hidd el nem fognak nevetni rajtad. Bár alapból, ha valaki ilyenért kinevet, az az ő szegénységi bizonyítványa...
2011. jún. 15. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!