A helyben futás ér valamit?
Miért akar minden nő helyben futni? :D komolyan mint Lagzi Lajcsi XD
Itt már ajánlottam őt, szerintem elég meggyőző az amit bemutat: http://www.youtube.com/watch?v=qdaH3uX_WZA&feature=related
nem sokat... azt kéne megértened hogy nem érdkes hogy ki mit gondol, mond, tesz. te el akarsz érni valamit, és ha röhögnek most rajtad, majd csak lapulnak ha meglátják hova jutottál...
gyors példa: 2 méteresen 78 kiló voltam. csonkollekció, semmi izom, semmi sportos múlt. a konditeremben folyamat ment a szivatás kb 4-5 hónapig. amikor látták hogy komolyan veszem akkor elcsendesedtek, most meg már ők jönnek oda pacsizni hogy hogy vagyok. idén nyárra 100 kiló fölött maradtam diéta után, kockás hassal...
ennyi az egész. ha igazán akarod akkor meg kell küzdeni érte, és nem csak a fáradtsággal, vagy a fájdalommal, a lemondással, de a többi emberrel is esetenként. nem könnyű de az eredményt megkapod ha mindent megteszel érte.
sok sikert kitartást, és ne érdekeljen senki és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!