Nem vagyok kövér, mindenemmel megvagyok elégedve csupán a hasam nem feszes, löttyedt, kis úszóguminak mondanám. Mit tegyek?
Diétázni nem szeretnék főleg a hasam miatt nem, mert az egész testem OK csak ez az egy zavar. Gondolom valami hasizomgyakorlat segíthetne vagy nem?
Kérlek segítsetek köszi
17/l
Én is így vagyok ezzel. A baj csak az, hogy a zsír felszívódása nem onnan kezdődik meg, amit dolgoztatsz, hanem ahol a leglazább a zsírszövet. Ezért fogyunk mi nők sokszor a mellünkről.
De a hasizom-gyakorlatok sokat segíthetnek, ha rendszeresen csinálod őket. Ez a titka és akkor lehet bármilyen sűrű a zsírszövet :)
Oké köszönöm szépen.
Akkor mától hasizom, felülések, hasprések, lábem,elések...
Utánanézeka a gyakorlatok után és végzem.
Tudom a rendszeresség a fontos :)
szio, nalam is ez a problema elojon tavasszal, a tavaj a "folias modszerrel " tuntettem el, az iden is lehet azt fogom alkalmazni:P
> sztreccsfoliaval korbetekerem a hasamat es ejszakara ugy hagyom( igaz nem szabadna oan sok ideig, csak 20-30 percet, mert ienkor nem kap levegot ott a bor) de par alkalomtol nem hiszem h nagy baj lenne ha teljes ejszakat hagyom :P reggel mikor leveszem a folian latszanak a zsirfoltok! nekem ez hatasos'
..ha gondolod probald ki, sok szerencset
21/L :)
Köszi szépen a válaszokat!!!
Kipróbálom, egy próbát megér és hátha beválik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!