Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a tervvel kb. mennyi...

Ezzel a tervvel kb. mennyi idő után lesz látható az eredmény?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy - bár már nyár van, még nincs késő - formába hozom magam.

Június 16.-ától minden hétköznap reggel kimegyek a pályára futni (5 percre van tőlünk egy salakos pálya, csak egy kerítésen kell átmásznom, de az nem lesz gond szerintem), valamint hetente 3x tornázok itthon.

A terv az, hogy 5km-t fussak, valamint a heti 3 torna comb, fenék, has izmosítására szolgálna (a legtöbb elem RR van öt perced-ből van, mellette guggolás, hullahopp karikázás).

A táplálkozáson sokat nem szeretnék változtatni és nem is nagyon tudok, már többször próbáltam, de sajnos nem igazán megy:|

Szóval, napi 5x étkezés, 2-3l víz (és kristálygomba, ezt betegség miatt iszom, hozzáteszem, elvileg testúly normalizálásra is jó). Kevesebb kenyér, tészta, zsírosabb étel (nyáron nem is kívánom annyira). Édességek, rágcsálnivalók, cukros üditők kilőve. Inkább zöldség.

Olyanokra gondoltam, hogy reggelire zabkása, kukoricapehely tejjel, kétszersült sonkával, paprikával stb.

Tízóraira zöldség vagy gyümölcs, mikor hogy. Salátának megcsinálva, vagy összeturmixolva.

Ebédre, amit főz anyukám. Ha zsírosabb, nehezebb étel, abból kicsit kevesebbet és amihez lehet csinálok salátát.

Uzsonnára joghurt vagy gyümölcs, zöldség.

Vacsorára éhségérzettől függően pl. túró kefirrel, saját készítésű joghurt (kefirbe gyümölcsöt belevágni vagy turmixolni).

Ilyesmi ételek jók lesznek, vagy inkább mást kellene?

Olyan célt nem tűztem ki, hogy mennyit szeretnék fogyni, nem a kilók a legfontosabbak, hanem hogy hogy nézek ki. Jelenleg 161 cm és 58-60kg vagyok, van rajtam némi súlyfelesleg, főként comb, fenék, has tájékon. Fogyni és formásodni is szeretnék.

Kb. mennyi idő után lesz látható az eredmény?

Ui.: ezt így tervezem a nyárra. Reggel felkelek fél-1 órával hamarabb (úgy is reggel lehet még szellőztetni, akkor meg ha felkelek hamar kihasználom az alkalmat), és elmegyek futni hétköznaponként. Így az estém szabad (mert napközben a dögmelegben nem fogok tűző napon futni, inkább a tornát időzítem ilyenkorra), de mozgok is. Nem mondom, hogy tényleg minden hétköznap el fogok tudni menni futni, ugyanis szeretnék elmenni dolgozni és ha az sikerülne, inkább dolgoznék és mellette amikor időm engedné mennék futni.

16/L

2011. jún. 10. 19:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló:

Köszönöm, igen elszánt vagyok, a kérdés csak az, hogy meddig tart majd a lelkesedés:)

Én azért döntöttem úgy, hogy reggel megyek futni, mert napközben a hőségben (ráadásul tűző napon) biztos, hogy nem fogok futni. Este pedig inkább a barátaimmal lennék, szórakoznék, lazítanék. Nem kifejezetten fárasztó a koránkelés, így is egy kicsit később fogok kelni, mint suli időben. Általában dél körül, ha nem egész napos programom van (pl. strandolás, biciklizés), akkor otthon vagyok, így ha fáradt vagyok 1 órát tudok pihenni/aludni.

Szoktunk venni ásványvizet nagy bevásárlások során, általában beviszek egy üveg ásványvizet (1,5L) és abból iszok napközben. Így látom, hogy mennnyi fog, aztán, ha elfogyott újra töltöm a csapból. Így ha nem is teljesen pontosan, de nagyjából tudom, mennyit iszok.

Szeretem az édességet én is, nem is kicsit, de nyáron sem a zsírosabb ételeket, sem a rágcsálnivalókat nem kívánom annyira. A nagy melegben jobban esik egy kis hűtött zöld tea vagy víz, gyümölcs, mint az édesség. Én Rubint Réka van öt perced? című videójára tornázok, 3 részes videó, has, comb és egy kicsit a feneket is formálja (ki szoktam egészíteni guggolásokkal, valamint a bemelegítés). Youtube-on fent, keress rá ha gondolod.

Én is remélem, hogy sikerrel járok majd!! Örülnék neki, ha szeptemberben úgy mennék be suliba, hogy mindenkinek leesik az álla, milyen csinos vagyok:)

16 éves kortól lehet diákmunkát végezni. Elég széles körű a diákmunka vannak nehezebb, fizikai munkák, vannak könnyebb fizikai munkák, irodai munkák stb. Én a fürge diáknál vagyok bejelentkezve, nyitott szemmel járok és bízok benne, hogy találok valami melót..

Utolsó válaszoló:

Egyáltalán nem hülye kérés, hogy csináljuk együtt. Biztos lenne mit tanulni egymástól, és a biztatás sem utolsó. Nem tudom, mennyire vagyok erős, kitartó, nem tudom, meddig fogom bírni. Tartok tőle, hogy több holtpontom is lesz. Szóval szerintem egyáltalán nem butaság, hogy csináljuk együtt. Ha még mindig áll az ajánlat, írj egy privát üzenetet és ott folytatjuk a beszélgetést!:)

2011. jún. 15. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!