Letudok ezzel a saját módszerrel fogyni?
168/90 L
Most végleg rászántam magam hogy leadom a súlyom és 60 kg vagy 70kg-ra lefogyok..AKAROM
Nem akarok recept szerint élni, nem akarom számolgatni hogy naponta mennyit eszek élni szeretnék de egészségesen, fitten,szexisen.
Az én tervem erre.
Fogyokura előtt szeretnék 1 víznapot beiktatni hogy a méreganyagok távozzanak.
utána mellőzném az étrendemből a kenyeret.
ennék mindent de csak mértékkel amit megtudnék enni annak a mennyiségnek a felét vinném csak be a szervezetembe.
naponta 2x futnék és tornáznék emellett napi 2-3 l vizet is innék.
szerintetek ez bevállhat?
tudom nagy akaraterőnek kell lennie, de most elhatárzotam magam........
Mondjuk most néztem hogy elég nagy a túlsúlyod,talán ez így elég lesz egy darabig,de nemsokáig fogsz így fogyni ha továbbra is zsíros és szénhidrátdús ételeket eszel.
Amúgy én majdnem annyiról kezdtem mint te 170/86. És kicsit több mint 2hónap alatt fogytam 15kg-ot.
ez nem akaraterő, hanem baromság
a fele adagtól állandóan éhes lennél
előbb-utóbb bezabálnál
ekkor a korábban kiéhezett szervezeted mindent tartalékolna
visszahíznál
elkönyvelnéd, hogy szar alak vagy, nincs akaraterőd - pedig nem így van, csak rosszul csinálod
a víznap ugyanekkora baromság - a méreganyagok a koplalástól nem távoznak, főleg nem 1 nap alatt (kérdezz meg egy valamire való belgyógyászt, mekkora baromság a méregtelenítés, a lébőjt meg a lúgosítás meg a béltisztítás stb.)
ráadásul ha most tök egészségtelenül kajálsz (nem véletlenül vagy 90 kg!), annak a fele is tök egészségtelen
inkább tájékozódj, hogy mit és hogyan kell enni
és sportolj
*És kicsit több mint 2hónap alatt fogytam 15kg-ot.
Ez sem követendő példa, túl gyors a fogyás, egyenesen következik belőle a későbbi visszahízás. Sajnálom.
"*És kicsit több mint 2hónap alatt fogytam 15kg-ot.
Ez sem követendő példa, túl gyors a fogyás, egyenesen következik belőle a későbbi visszahízás. Sajnálom.
"
Én ebben nem lennék olyan biztos. Mivel minden nap 1órát intenzíven kardiózok és egészségesen, fehérjedúsan étkezem,normális adagokat. Nem koplalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!