Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynia kéne a...

Szerintetek fogynia kéne a képen a lánynak? És ha igen mennyit és honnan.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 9. 11:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16%
Az utóbbi képen kicsit vastagok a karjaid,ezért nem ártana 1-2 kiló mínusz,de azért így is d**nálak:)
2011. jún. 9. 13:15
 22/28 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ, nem hiszem el! Ezeken a képeken semmi sem látszódik. Miért nem tudnak az emberek normális képet felrakni magukról ilyen kérdésnél? (Bugyiban, melltartóban, egyet oldalról, egyet előlről, egyet hátulról, nem pózolva, hanem nyugodtan állva.)
2011. jún. 9. 13:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy kövér. A második képen mintha lenne egy kicsike pocakod (tényleg elég kicsi), de lehet, hogy csak a póló gyűrődik. :)
2011. jún. 9. 14:16
 24/28 anonim ***** válasza:

szerintem mindenhonnan kellene fogynod. így amit másodszorra tettél fel, már látszik hogy van min alakítani.

Én 170 cm és 54 kg vagyok, neked is simán jó lenne a mínusz 3-5 kg.

2011. jún. 9. 14:53
 25/28 A kérdező kommentje:
rajtavagyok a témán:) nem is fogyni szeretnék inkább sportolni szerintem az jobban rámfér viszonylag jól érzem magam igy de például a narancsbőr és ez a "nem feszesség" gondolom egy férfi számára nem túl vonzó:D de aztán kitudja:) remélem sikerül megválnom pár kilótól vagy ha nemis izommá alakitani mégjobb lenne:)
2011. jún. 9. 15:43
 26/28 A kérdező kommentje:
szerintetek a rubint réka jólesz?:D
2011. jún. 9. 15:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod. Jol nezel ki.
2011. jún. 9. 20:55
 28/28 Eronne válasza:
Ezt nevezik onbizalomhianynak es dicseret vagynak (mar bocs..)
2011. jún. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!