Szerintetek fogynia kéne a képen a lánynak? És ha igen mennyit és honnan.
2011. jún. 9. 11:36
21/28 anonim válasza:
Az utóbbi képen kicsit vastagok a karjaid,ezért nem ártana 1-2 kiló mínusz,de azért így is d**nálak:)
22/28 anonim válasza:
ÁÁÁ, nem hiszem el! Ezeken a képeken semmi sem látszódik. Miért nem tudnak az emberek normális képet felrakni magukról ilyen kérdésnél? (Bugyiban, melltartóban, egyet oldalról, egyet előlről, egyet hátulról, nem pózolva, hanem nyugodtan állva.)
23/28 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér. A második képen mintha lenne egy kicsike pocakod (tényleg elég kicsi), de lehet, hogy csak a póló gyűrődik. :)
24/28 anonim válasza:
szerintem mindenhonnan kellene fogynod. így amit másodszorra tettél fel, már látszik hogy van min alakítani.
Én 170 cm és 54 kg vagyok, neked is simán jó lenne a mínusz 3-5 kg.
25/28 A kérdező kommentje:
rajtavagyok a témán:) nem is fogyni szeretnék inkább sportolni szerintem az jobban rámfér viszonylag jól érzem magam igy de például a narancsbőr és ez a "nem feszesség" gondolom egy férfi számára nem túl vonzó:D de aztán kitudja:) remélem sikerül megválnom pár kilótól vagy ha nemis izommá alakitani mégjobb lenne:)
2011. jún. 9. 15:43
26/28 A kérdező kommentje:
szerintetek a rubint réka jólesz?:D
2011. jún. 9. 15:54
27/28 anonim válasza:
Nem kell fogynod. Jol nezel ki.
28/28 Eronne válasza:
Ezt nevezik onbizalomhianynak es dicseret vagynak (mar bocs..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!