Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit rontok el, hogy nincs...

Mit rontok el, hogy nincs megfelelő eredmény? Elolvasnád - kicsit hosszú?

Figyelt kérdés

Január óta figyelek az étkezésemre és sportolok (azt már 1 éve rendszeresen). Kb. 15-18kg-tól szeretnék megszabadulni, de egyszerűen nem megy! Már ott tartok, hogy elmegyek háziorvoshoz, hátha a pajzsmirigyemmel van vmi probléma, mert már nem tudok mire gondolni!

33 éves vagyok, 21 hónapos Kislányom van. Soha nem voltam modell alkat, de jól néztem ki, sportos voltam annak ellenére, hogy azért hasam volt egy kicsi. De mindig sportoltam vmit, csak a kajára nem figyeltem.

Terhesség alatt 160g-os CH-diétán voltam, nem is híztam csak 3kg-t (vagyis fogytam, mert Lányom 3760g volt). Utána híztam, mert bepótoltam mindent, ami kimaradt terhesség alatt. :-(

Tavaly elkezdtem aerobic-ra és spin racingre járni, úgy gondoltam a normál kaja mellett így fogyni fogok, csak lassan. 4 hónap alatt semmi nem ment le, a lábaimra jött vissza az izom. Ezért januártól újra számolom a CH-ot, de azért kb. 180-200g-ot eszem naponta, van amikor kevesebbet. Megiszom minimum 2l vizet, heti 3* vagy többször sport és 8kg ment csak le. MIÉRT??? Most már a tornákat kiváltottam futással/ellipszissel, a heti 1 spin maradt, mert nagyon szeretem!

Ja, méreteim: 170cm/76kg.

Ha ennél jobban lecsökkentem a ch-ot, nagyon fáj a fejem és sztem még ingerlékenyebb leszek, ráadásul nem akarok örök életemben CH-ot számolni. Én azt hittem, hogy lassan, de biztosan fogok fogyni, de 1 hónapja semmit nem mozdul a mérleg... Nagyon el vagyok kenődve, mert itt a nyár és nem lettem olyan, mint ahogy terveztem... :-(

2011. jún. 6. 14:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak: igen,orvosi utasításra kellett diétáznom, szerencsére inzulin nem kellett! Lányom cukra jó volt a kórházban, viszont én annyira örültem, hogy végre ehetek, hogy nem mentem vissza szülés után 6 héttel a cukorterhelésre. Én is gondoltam a cukorra, mert kb. 2 hónapja nagyon ki volt száradva a szám és állandóan berepedt a szám sarka és olvastam, hogy lehet cukorbetegség jele. Kb. 1,5 hónap után elmúlt, mire rászántam magam a dokira...

Most is csak 2 hét múlva tudok dokihoz menni, mert addig szabin van a háziorvosom.

Köszi a választ, kíváncsi leszek mit derítenek ki nálam!!!

2011. jún. 8. 07:46
 12/13 anonim válasza:

Azért gondoltam én is erre...

Nekem is ilyen észrevétlenül kúszott fel.

Addig is, míg a dokihoz el tudsz menni, patikában tudsz méretni vércukrot.

Ha az lesz magas, először rendezned kell a cukorháztartásodat, hogy ne ingadozzon le-fel, és a szervezeted ha észleli, hogy ez állandó lesz ,akkor kezd bele a fogyásba. Nekem ez 5 évbe telt, de családi halmozódás miatt nálam jobban kiugrott, és nagyon nehéz volt beállítani.

2011. jún. 8. 10:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi! Csak hát úgy lenne érdemes, hogy étkezés előtt/után, de nekem a gyerek miatt kivitelezhetetlen...

Amúgy lement 1kg (így már -9kg-nál tartok), ugyanazzal a diétával. Ki érti ezt?? Persze azért a doki nem árt! Cukormérő meg van amúgy, csak a csík szavi ideje járt le és venni kellene.

2011. jún. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!