Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Teltebbnek látszom de csak 2...

Teltebbnek látszom de csak 2 kg-ot hiztam, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Anorexiás majd bulémiás voltam,szerencsére nagyjából kigyógyultam,most viszont visszaestem a régi hibámba,folyton az evésre gondolok de mostmár nem csak sóvárgok hanem eszek is.Mindent ami a kezembe kerül,főként szénhidrátot és ez a baj.165/52 vagyok most de már nem ugy nézek ki mint régebben én ez bánt.Hogyan állhatnék vissza a régi életmódomra mikor szinte nem ettem szénhidrátot és szebb voltam?

(tudom hogy ez az én mániám de imádtam mikor kilátszott a csipőcsontom,vállcsontom,kulccsontom de mostmár nem vagyok olyan vékony és ez nagyon zavar.)

Többet mozgok ez igaz és többet is eszem,akkor lehet csak izmosodtam és azért változott meg a kinézetem?

Koplalni már nem vagyok képes pedig visszasirom azokat az időket,de bizonyos szempontból mégsem volt jó.

Teljesen össze vagyok zavarodva,segitsetek

2009. márc. 19. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 165/152 vagy, akkor még mindig vékonynak számítasz. Eszedbe ne jusson fogyókúrázni, mert újra anorexia lehet a vége. És mitől lenne szép, ha kivan a csípő, a kulcscsont és a többi csontod? Hány éves vagy? Ha a súlyod oda-vissza változik, előbb-utóbb meglátszik a testen és nem előnyére! Inkább sportolj rendszeresen és egyél /de ki ne hagyd/ kevesebb szénhidrátot és rengeteg gyümölcsöt!
2009. márc. 27. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
18 vagyok és már 54 kg...:(((
2009. márc. 28. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem vagy kövér 52-54 kg val.Vigyázz hogy nehogy megint koplalni kezdj,az anorexiából és a bulímiából nagyon nehéz kigyógyulni,én tudom,de van kiút.Én is voltam mindkettő úgyhogy tudom mit érzel.A mozgás mindenkinek jót tesz nyugodtan sportolj,így ehetsz is és kövér sem leszel.Csak ne kezj újra koplalni étkezz egészségesen,sok gyümölcs,zöldség,vitamin stb.Ja és ne a mérlegnet figyeld hanem a tükröt,mert az izom többet nyom,és valakinek erős a csonozata is.Hány kg voltál anorexiásan?Voltál kórházban?Esetleg pszichológusnál?Én még mindig járok pszichológushoz mert még nem gyógyultam ki teljesen.Szerintem ha eddig nem voltál és még mindig kövérnek tartod magad menj el hozzá.És próbálj meg nem visszaesni mert nagyon megviseli a szervezeted.Remélem sikerül kigyógyulnod.
2009. márc. 28. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
45-47 kg voltam régen és nem voltam sem kórházban sem pszichológusnál, az utóbbit tervezem...
2009. márc. 29. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!