Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázok! Írnátok nekem...

Fogyókúrázok! Írnátok nekem pár receptet, amit ti is elszoktatok készíteni?

Figyelt kérdés
Miket szoktatok enni ami egészséges, és még sem hizlal?zöldségből,gyümölcsből milyen finomságokat szoktatok készíteni?
2011. jún. 5. 18:35
 1/3 anonim válasza:
Látom még nem nagyon kaptál választ. Konkrét receptekkel nem szolgálhatok, de leírom, hogy én mit szerettem nagyon, mikor fogyókúráztam. Ha valamilyen húst ettem ebédre, akkor köretnek általában párolt almát csináltam hozzá. Kevés kalória és nagyon finom (bár van aki nem szereti a hús-gyümölcs párosítást)
2011. jún. 6. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek sütőzacskóban sütni.

Pl. csirkemellet vagy pangasius halfilét befűszerezek ízfokozó mentes fűszerkeverékkel, be a zacsiba és répát, brokkolit, cukkinit stb. dobok mellé, majd be a sütőbe. 25 perc alatt kész, ezalatt kifőzök 1 zacskó barnarizst.

Tálaláskor meglocsolom egy kis olívaolajjal.

Ennél gyorsabb, egyszerűbb és finomabb, de mégis egészséges és nem hizlaló kaja nincs, szerintem!

2011. jún. 6. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Falafelre keress rá:)
2011. jún. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!