Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azért több a súlyom, mert...

Azért több a súlyom, mert izmosabb vagyok?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb fogyás után vagyok, hónapok óta sportolok, tornázok. Eredetileg annyi kilogrammot lőttem be célnak, amennyi terhesség előtt voltam. Ezt még nem értem el, három és fél kilóval vagyok még több, de megakadtam a fogyásban, már nem megy lejjebb a súlyom.

Ami viszont furcsa az az, hogy a régi ruháim mind jók rám, ugyanúgy állnak, mint régen, centikben is kb annyi vagyok, csak sokkal "keményebb", izmos a combom, a fenekem, a karom, régen nem igazán mozogtam rendszeresen, nem is voltam izmos.

Létezik, hogy az izmosodás miatt nyomok három és fél kilóval többet, közben meg a körfogatom ugyanannyi mint volt?

2009. márc. 19. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető. A testösszetéleled válltozhatott. Igazából nem is kilóban kellene mérni a fogyást, hanem a testzsír % -ban.
2009. márc. 19. 08:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Én ugyanígy vagyok!

2009. márc. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!