Az baj, hogyha reggelire 3db paradicsomot, ebédre szintén 3 db paradicsomot, majd vacsorára 2 db paradicsomot eszek?
Figyelt kérdés
persze reggel szendvics mellé, ebédre salátába, vacsorára meg kefírrel, de nem lesz bajom ennyi paradicsomtól2011. jún. 5. 08:02
1/5 anonim válasza:
Nem, a paradicsomtól nem lesz bajod, de a tápanyagok hiányától igen. Kevés, nagyon kevés.
2/5 anonim válasza:
én szezonban három kiló paradicsomot is megeszek néha egy nap, oszt' semmi bajom sincs.
3/5 anonim válasza:
A kefirrel engem szerintem meghajtana. De ha mást is eszel mellé - husi, pl. - akkor nem lesz bajod. Jó étv. hozzá!
4/5 anonim válasza:
A paradicsom nagyon egészséges. Ha érdekel bővebben: [link]
Bajod nem lesz tőle, de evés előtt nyilván mosd meg. Viszont ha fogyókúrázni szeretnél tényleg figyelj oda a tápanyagbevitelre, mert ez amit leírtál tényleg kevés.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
nem nem, ésszel csinálom, csak arra lettem volna kiváncsi hogy nem baj e ha sokat eszek belőle, de akkor megnyugodtam
pl reggeli szendvics mellé úgy nézett ki, hogy 2 sz tk kenyér, 1 db főtt tojás, saláta, uborka, paprika, paradicsom
tízórai egy nagy tál eper
ebéd: grillezett csirkecomb(2db) tökfőzelék paradicsommal(vhogy így imádom):)
uzsonna meggy, alma, málna gyümölcssalátának
vacsora kefír, paradicsom, mozzarella sajt, hagyma, saláta, paprika, uborka-így összekeverve
2011. jún. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!