A zumba tényleg segíthet a fogyásban?
Figyelt kérdés
Amikor először hallottam róla, azt hittem, hogy csak egy új divathóbort és hamar elveszik a népszerűsége, de most egyre több helyen hallom, hogy kiválóan fogyaszt. Ez tényleg igaz? Ha igen heti hány alkalommal csinálja, hogy legyen némi hatása is?2011. máj. 29. 22:22
1/4 anonim válasza:
Most komolyan megdöbbentő, hogy egy megerőltető, egy órás aerobik-jellegű tevékenységtől fogyni lehet?
2/4 anonim válasza:
minden sporttól,mozgástól lehet fogyni, csak fontos még a táplálkozásod is mellette
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, hiszen átmozgat, égeti a zsírt, és még szórakoztat is. Én mindenkinek ajánlom, heti 2x járok rá, de mellette súlyzós edzéseket is csinálok.
4/4 anonim válasza:
nem az a lényeg hogy milyen tánc, milyen sport, milyen milyen milyen
mozgás? akkor jó!
amúgy én heti 2x fogok járni, nyáron kezdem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!