Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a fogyókúra tényleg használ...

Ez a fogyókúra tényleg használ? Vki kipróbálta?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 29. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gondolom semennyit! Amúgy azt a "háziorvost", aki ilyen "diétát" javasol, becsukatnám! A diplomájával meg max begyújtanék!
2011. máj. 29. 22:52
 12/18 A kérdező kommentje:
:D
2011. máj. 29. 22:53
 13/18 anonim válasza:
Az első után kb.5-6 kilót fogytam, DE végülis NEM eredményes! Ha rákeresel a "lefogyni, de okosan!" szlogenre, az az oldal mindent megmagyaráz. Az ő progrmajuk szerint eszem/ mindent,csak kis adagokban,napi 5X, kivéve a zsírdús ételeket/, heti 2-3 alkalommal mozgásprogramon veszek részt, min. 2 liter folyadékot megiszom egy nap - és EZEKTŐL fogyok, most már tartósan.
2011. máj. 29. 22:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Akkor miért dicsérted?

Egyébként ezt találtam: Max-Planck-diéta: A fehérjebőség károsítja a veséket, a gyakori tojásfogyasztás magas koleszterinszintet okoz. :S

2011. máj. 29. 22:59
 15/18 anonim válasza:
Ez félreértés, ugyanis nem dícsértem.Leírtam a tapasztalatomat, hogy kezdetben volt eredménye, később azonban már nem. De kb. 5-6 évvel ezelőtt úgy látszott, hogy jó lesz nekem, hiszen szeretem a zöld salátákat, a gyümölcsöket, a sonkát, a grillcsirkét , és úgy gondoltam, h. 2 hétig még ki tudom bírni a szigorú szabályokat. De amikor évekkel később már 2-3 számmal nagyobb ruhákban jártam és egy másik orvos is a fogyást írta elő nekem, akkor találtam rá a jelenlegi, életmódváltáshoz vezető testsúlycsökkentő módszerre, amit Neked is ajánlottam.
2011. máj. 29. 23:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Egy fogyókúra akkor hatásos, ha nem hízol vissza...
2011. máj. 30. 08:37
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem hatásos lehet.. a legtöbben a fogyás után bezabálnak.. amúgy meg a mondjuk ugyanezt a fogyókúrát csinálod ami a linken van és mondjuk tízóraizol is és uzsonnázol is epret, málnát, cseresznyét, vagy dinnyét, akkor már léten tartod az anyagcserédet, mert mi nem méregtelenít, anyagcserét gyorsít jobban, mint a gyümölcs, és ha a diéta tényleg anyagcsere gyorsításra alapszik, akkor e napi +2 adag gyümölcs nem zavar be. amúgy én így fogom megcsinálni azt a diétát, hgoy napi +2adag gyümi, illetve egy csomó kaját megváltoztattam mivel nem eszek húst, helyette eszem majd lencsét, halat, babot, stb..
2011. máj. 30. 10:07
 18/18 anonim ***** válasza:

amit nem hízol vissza, az nem kúra :)

fogyást energiadeficittel lehet elérni, és kész. az hogy levágunk egy lábat, illetve éhezünk (és ugyan úgy izomveszésnél járunk mintha levágtuk volna a combunkat) nem fogyásnak nevezzük.

builder.hu-n találsz étrendeket. egy kávé reggelire nem fedez sem fehérje, sem szénhidrát, sem zsír, sem vitamin, ásványi anyag szükségletet. ergó pl. reggelire nem ettél semmit. (amikor 1 szelet kenyeret ír, arra MAJDNEM igaz ugyan ez)

napi 1-2 alkalommal ír húst vagy tojást, ahelyett hogy napi 5 étkezésre szétosztaná a napi szükséges fehérjebevitelt. ez az egész az emberi test igényetit figyelmen kívül hagyja, kb. éhezésre jó. éhezés amúgy köthető a testsúlycsökkenéshez és az elzsírosodáshoz.

2011. máj. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!