Persze hogy használ... izomvesztés, szédelgés, hányinger, alacsony vércukor, ájulás!
Nem tudom miért nem lehet GONDOLKODNI mielőtt egyáltalán felmerül valakiben egy ilyen "diéta"! Reggelire kenyérke ebédre tojás vacsorára egy kefír? Hát, próbáld ki, azt javaslom!
ha végigcsinálod ésutána NEM TÉRSZ VISSZA A RÉGI ÉLETMÓDODHOZ hanem egészségesen étkezel (az egészséges életmódra váltást meg kell tanulni, okulni, tanulni, gyakorolni, megtartani, rendszeressé tenni kb fél év!!!) de ha nem térsz vissza a hízó üzemmódba és mozgosz akkor fogyhatsz!
raktározás csak akkor áll be ha napi 500 kcal alatt ennél ez meg megvan 1000 is szóval nem fogsz hízni tőle
Ez szinte szóról-szóra ugyanaz, mint amit én 3 egymást követő évben megcsináltam,ez a Max-Planck-Intézet anyagcsere-diétája, amit egymás után 2x kell ismételni.
Nekem az első évben valóban eredményezett látványosabb fogyást, úgy, h. családtagjaim is észrevették. Viszont később már nem volt annyira jó, és a végén még többet is visszahiztam. A mai eszemmel már tudom, h. minden, koplaláson alapuló diéta előbb-utóbb NAGYOBB elhizást eredményez! Nekem a FatFree.hu módszere vált be, jelenleg -15 kg-nál tartok és nem koplalok!
Kedves 22:17!
NEM HOAX, amit írtam, nekem a háziorvosam adta a kezembe a diétát, es ha rákeresel az internetet, jó eséllyel meg is találod! Egyébként a Kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy mit szólunk ehhez a diétához, hanem arra, hogy valaki csinálta-e. Én végigcsináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!