176cm 70kg ha lefogyok 65-60kg mennyire változik meg a testem?
Figyelt kérdés
a régi ruhák nagyok lesznek ujjakat kell venni?2011. máj. 29. 17:36
2/12 anonim válasza:
Ujjakat nem kell venni, ha csak nem vágod le őket.
3/12 anonim válasza:
szia!szerintem nem kell lefogynod mivel a magasságodhoz képest a súlyod pont megfellő...
5/12 A kérdező kommentje:
van felesleg rajtam,kell fogynom!
2011. júl. 24. 21:23
6/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Te hogyan fogyózol? Mi a stratégiád?
Mert én is 176 cm vagyok, de 77 kg, és most állnék neki fogyni.
7/12 anonim válasza:
Hát én 2 hónapja voltam 178 cm és 72 kg és most vagyok 64 kg és nem maradt logó bőr meg semmi de a ruha táramat ki kellet cserélni de apum azzal piszkál hogy olyan vékony vagyok mint egy anorexiás :S mert hogy mell izmom az van és kockás is a hasam de szerinte túl vékony vagyok :P az a lényeg hogy nekem jó feszes maradt a bőröm és csak annyi változót hogy jól érzem magam a bőrömbe :P
8/12 A kérdező kommentje:
te hogy fogytál le?
2011. júl. 25. 13:13
9/12 anonim válasza:
ez igen grat hogy le tudtál fogyni :)
Én is 175 és 73 kilo vagyok :) hogy sikerült lefogynod?:)
nem akartok együtt fogyozni?
10/12 anonim válasza:
Hát én most 174cm vagyok és 60 kg.
És 65 kg voltam. Bár még így is úgy érzem van rajtam egy pici felesleg de már nincs erőm fogyózni plusz a környezetem már lassan hülyének néz,hogy miért nem vagyok elégedett magammal. Amúgy a kérdésedre válaszolva:
Én a fogyás előtti ruháimat is hordom,bár néhány kicsit slamposan áll. Viszont nagy öröm,hogy felvehetek feszülős ruhákat is,mert nem probléma a hasam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!