Augusztus 1. re szerintetek letudok fogyni 10 kgt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 12:57
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Utolsó te hogyan csináltad?És hány kilóból fogytál annyit?
2011. máj. 29. 15:25
12/18 anonim válasza:
74-ről 54-re..
És helytelen módszerrel csináltam ugyan,ami nem a legegészségesebb,ezért nem is ajánlom-lényegében annyi,hogy éppen annyit ettem,hogy erőm legyen...
13/18 A kérdező kommentje:
És nem lett löttyedt a bőröd?
2011. máj. 29. 18:22
14/18 anonim válasza:
Nem,hála Istennek:)Azért ez a két hónap viszonylag,,fokozatosnak"számít.18 vagyok,lehet,még fiatal a bőröm,s ez is rásegít.
15/18 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ennyit kérdezek de mikor fogytál le?És mennyire tudod tartani a súlyodat?:)
2011. máj. 31. 19:43
16/18 anonim válasza:
Semmi gond:)Ez 2009 nyarán történt,akkor egy évig még,,nem igazán ettem",végül viszont híztam 9-10 kg-ot,mivel a 174 cm-hez elég,,gebének"tűntem(bár bevallom,szerettem olyan vékony lenni)most vagyok 63-64 kg,ezt viszonylag tudom tartani,bár sajnos nagyon rendszertelenül eszek ennek érdekében...Igyekszem sportolni is mellette,de sok mindetől függ.Mióta ennyit fogytam,nagyon könnyen ingadozik a súlyom,ha pár napig nem vagy alig eszek,láthatóan fogyok,ha viszont többet eszek a kelleténél,rám jön pár dkg.(igazából a fogyás a repülésnek köszönhetően indult meg,mivel vitorlázni kezdtem,s rájöttem,hogy olyankor nem szerencsés kajával a gyomorban repülni,ezért csak reggel és késő este kajáztam otthon,egész nap viszont a reptéren rohangáltam,ami beindította az áldott,,folyamatot";néhány ilyen végigrepült-futott hétvége után már szemmel láthatóan csinosodni kezdtem)
17/18 A kérdező kommentje:
Értem!Köszi:)
2011. máj. 31. 21:44
18/18 Jázmin_ válasza:
Szia Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy sikerült-e leadni a 10 kilót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!