Hogy tudnék hatékonyan lefogyni? 20 kilótól szeretnék megszabadulni
18 éves vagyok, és már eléggé zavar, hogy nem tudok lefogyni... próbálkoztam már sok mindennel, de nem voltam kitartó... 20 kilót akarnék, mivel úgy gondolom, hogy az ideális lenne, most 80 kiló vagyok, 156 cm, szép az arcom, csak a testemmel nem vagyok kibékülve...
eddig 5 kilót fogytam a 90 napossal, de azt sem tudtam betartani...
Eddig a legnagyobb sikerem az volt, hogy 75-re mentem le, de bizonyos stressz helyzetek miatt több jött vissza...
A cél, hogy 20 kilót leadnék, az 1 év lenne, mivel szeretnék a 12. végzős tanévemben csinosan menni az érettségi bálba...
Mit tanácsoltok? Járok edzeni is, ha van időm, de most az érettségire készülés sok időmet elvette...
Az a baj, hogy gyakran rám tör a falánksági roham, vagy is, ha van otthon valami, akkor nem bírom megállni...
Gondolkoztam, hogy elmegyek dietetikushoz, de az adott körülmények között ez nem lehetséges egyelőre...
nos, én sem tudom, szerintem hormonális oka van, mert akkor kezdtem hízni... egészen 4.es koromig sportos alakom volt, futottam, atlétikára jártam, aztán bumm...
De az is közrejátszhatott, hogy nem megfelelő a pajzsmirigyem, az okoz hízást, ha alul működik...
Na, meg a stressz... akkor viszont édességek bemennek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!